căutare personalizată
f64.ro

sâmbătă, 29 decembrie 2012

Tragerile Speciale Loto de Anul Nou,Duminica, 30 decembrie,Vezi daca ai castigat la loto: Rezultate Loto 6 din 49, 30 decembrie 2012 – Numerele câştigătoare la Loto 6/49 din 30.12.2012

Duminica, 30 decembrie, pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker si Loto 5/40, cu acelasi bilet, se va participa la doua trageri: una principala si tragerea suplimentara. Astfel, in aceeasi zi, in cadrul emisiunii “Lozul cel Mare” jucatorii vor avea o sansa dubla de castig.

Mai mult, fiecare din cele trei jocuri, Loto 6/49, Joker si Loto 5/40 vor beneficia de suplimentari importante ale fondului de castiguri al categoriei I, pentru cea de-a doua tragere, cea suplimentara.
Astfel, pentru tragerea suplimentara Loto 6/49, fondul de castiguri al categoriei I, se suplimenteaza cu 300.000 lei. Pentru tragerea suplimentara Joker, fondul de castiguri al categoriei I se suplimenteaza cu 200.000 lei iar pentru tragerea suplimentara Loto 5/40 fondul de castiguri al categoriei I se suplimenteaza cu suma de 100.000 lei.
Pentru Tragerile Speciale Loto de Anul Nou pretul unei variante simple la Loto 6/49 este de 8 lei, pentru Joker 6,4 lei iar pentru Loto 5/40 de 3,2 lei.
Pentru jocurile Noroc, Noroc Plus si Super Noroc nu vor avea loc trageri duble iar pretul unei variante simple ramane neschimbat.
Un nou report la categoria I a jocului Loto 6/49
La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de 4.029.525,70 lei (peste 910.000 euro) iar la Noroc a ramas in joc un report cumulat in valoare de 1.150.880,95 lei.
La Super Noroc, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de 48.442,33 lei.


Dupa extragerea celor 6 numere norocoase de pe data de 30.12.2012 ele ele vor fi afisate aici:
 

Loto 6/49:

49, 16, 29, 32, 48, 42
Loto 6/49 (suplimentar): 6, 32, 36, 46, 8, 48
Joker: 18, 9, 15, 24, 1 / 6
Joker (suplimentar): 16, 39, 33, 2, 22 / 18
5 din 40:  35, 3, 27, 14, 5, 34
5 din 40 (suplimentar): 35, 34, 14, 32, 23, 31
Noroc: 4230743
Super Noroc: 654060
Noroc Plus: 237464


VEZI SI NUMERELE CASTIGATOARE loto joi , 3.01.2013


 
Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit !"

luni, 24 decembrie 2012

Telefon mobil Apple iPhone 5, 16GB, Negru pret bun

Vrei un telefon de ultima ora care sa te tina? Garantie 2 ani, posibilitatea de plata in 12 rate avantajoase, livrare gratuita, service ireprosabil, autonomie buna. ACUM la reducere!


Pentru detalii referitoare la pret si specificatiile tehnice acceseaza link:

Un nou design !
Cel mai subtire, luminos si rapid iPhone


E greu de crezut ca un telefon atat de subtire ar putea oferi atat de multe caracteristici: un ecran mai mare, un cip mai rapid, cea mai recenta tehnologie wireless, o camera iSight de 8MP si mai multe. Toate intr-o carcasa din aluminiu frumos proiectata si realizata cu un nivel de precizie fara precedent.

iPhone 5 are o grosime de doar 7.6 milimetri si cantareste doar 112  grame. Este cu 18% mai subtire si mai usor cu 20% decat iPhone 4S. Singura cale de a atinge un asemenea design este luarea in considerare a fiecarui detaliu, inclusiv detaliile pe care nu le vedeti.
Display Retina de 4 inch

Oricine poate face un ecran mai mare smartphone. Dar daca il faci mare doar de dragul lui de a fi mare, vei avea un telefon care se simte supradimensionat, ciudat si greu de utilizat. iPhone 5 dispune de un display de 4 inch conceput in modul corect: e mai mare, dar are aceeasi latime ca si iPhone 4S. Deci, tot ce ai facut intotdeauna cu o singura mana, tastarea pe tastatura, de exemplu poti sa faci in continuare cu o singura mana. Pe o panza mai mare care va permite sa vedeti mai mult din fiecare pagina web. Mai mult de casuta ta de email. Mai multe evenimente in calendar. Chiar mai multe aplicatii pe ecranul de pornire.

Aceasta nu este doar un ecran mai mare. E un Retina Display mai mare. La 326 de pixeli pe inch are o densitate de pixeli atat de mare incat ochiul nu poate distinge pixelii individuali. Si cat de uimitoare este Retina Display de pe iPhone 4S, aceasta va ofera cu 18% mai multi pixeli pentru o impresionanta rezolutie de 1136 x 640. De asemenea culorile primesc un impuls, saturatia culorilor este 44% mai mare decat inainte. Deci, cu iPhone 5, jocurile pe care le joci, cuvintele pe care le cititi, imaginile pe care le vedeti si de aplicatiile pe care le iubiti arata si se simt incredibil de vii si realiste. Pentru marele moment de divertisment, iPhone 5 va permite sa urmariti video HD in format widescreen, in toata splendoarea sa, fara letterboxing.
Conectati-va la retele rapide de date. In toata lumea.

Va bazati pe iPhone. Deci, un design subtire, usor si durata de viata a bateriei sunt importante pentru tine. Dar la fel de importanta este si o conexiune de date rapida. Tehnologia wireless LTE este construita pentru viteza, dar adaugand-o la un telefon poate consuma bateria mai repede. iPhone 5 este optimizat pentru o viata a bateriei mai buna si conceput pentru conectivitate ultrarapida intr-un profil subtire. Tocmai lucrurile pe care vi le doriti cel mai mult de la smartphone-ul dumneavoastra.

iPhone 5 suporta mai multe retele din intreaga lume. Aceasta include retele avansate, cum ar fi HSPA, HSPA +, si DC-HSDPA. Navigati, descarcati si distribuiti la viteze ultrarapide. De asemenea, conectivitatea dual-band wireless 802.11n accelereaza experienta Wi-Fi, pana la 150 Mbps.
Performanta procesorului mai rapida.     

Cu noul cip A6, tot ceea ce faci pe iPhone 5 este vizibil mai rapid, de pana la de doua ori mai rapid comparativ cu cipul A5. Deci lansarea aplicatiilor, incarcarea paginilor web si atasamentele e-mail-urilor apar aproape instantaneu.

Grafica mai rapida.

Cipul A6 ofera de asemenea performante grafice care sunt de pana la de doua ori mai rapide decat A5. Deci poti poti folosi intensiv aplicatii si jocuri. Te poti bucura de rate mai mari de cadru pentru un joc mai lin si mai realist.

Durata de viata a bateriei mult imbunatatita.

Nu numai ca cipul A6 a fost conceput pentru a fi rapid, dar este proiectat special pentru a lucra cu iOS 6 si sa fie extrem de eficient din punctul de vedere al energiei. Deci, chiar si la viteza accelerata, iPhone 5 are suficient de multa putere a bateriei pentru a dura pe tot parcursul zilei, de pana la 8 ore de navigare pe o conexiune celulara, pana la 8 ore de convorbire si pana la 10 ore timp de redare video.
 O descoperire pentru urechile de peste tot.

La fel ca amprentele digitale, urechile sunt parti unice ale corpului. Ceea ce inseamna ca si castile se potrivesc in mod diferit la toata lumea. Deci, mai degraba decat utilizarea difuzorului ca punct de plecare pentru casti noi, designerii si inginerii Apple au inceput cu urechea. Ei au testat peste o suta de modele prototip pe sute de oameni. Toate cu scopul de a crea o pereche de casti care se stea confortabil in interiorul urechii, producand in acelasi timp un sunet de calitate. Rezultatul este un progres pentru castile pavilioane: EarPods Apple. Sunt diferite de orice ati vazut vreodata sau auzit.
 
Sunet imbunatatit pe iPhone 5.

EarPods Apple sunt doar inceputul experientei audio imbunatatita pe iPhone 5. Este proiectat cu trei microfoane: unul pe fata, unul pe spate si unul pe partea de jos. Microfoanele din fata si spate lucreza impreuna pentru a realiza formarea fasciculului, o tehnica care ajuta iPhone-ul sa focuseze sunetul de la locatia dorit? pentru un sunet mai clar. Noua tehnologie de anulare a zgomotului reduce zgomotul de fundal. Deci, atunci cand tineti iPhone-ul la ureche intr-o camera cu zgomot auzi ceea ce conteaza cel mai mult, vocea de la celalalt capat.
 

eRepublik Modules

My Land

A citizen has a patch of land where they can construct various buildings, such as farms, mines, factories, storage and training grounds. Those buildings can be used once a day to produce raw materials, finished products, store materials and products, and increase the citizen's strength, a value determining how much damage is done in battles. Buildings can be constructed with local currency or gold, and upgraded with only gold. To upgrade a level 4 factory to level 5 requires 350 gold for example, and 300 gold costs 99.9 euros.
The effectiveness of economy buildings depends on the natural resources that a nation has. There are 10 different natural resources, each boosting production by 20% for either Food Raw Resource and Food, or Weapon Raw Resource and Weapon. Duplicate natural resources does not give any bonus, and the map is arranged in a way so that countries with a high amount of natural regions in real life does not have an advantage over countries with fewer regions.

Politics Module

As simple citizens, players can join a party by reaching a certain level. Once they have joined a party, they can run for party presidency. If they campaign successfully and can convince their party colleagues to choose them over a more established name then they become the leaders of the party and they can choose their party candidates for congress (if party is ranked in the top 5 nationally) or presidency.
On the fifth of every month eRepublik holds presidential elections, on the fifteenth the party presidential elections and on the twenty-fifth the congressional elections. Days before the presidential vote the top five parties will select a person to run for president, and then it is decided by a vote by the populace. The congress elections are more complicated than the rest.http://www.erepublik.com/en/get-gold
The party presidents of the top 5 parties select a number of persons from their party to run in each region against other parties' representatives, after which people living in that region vote. The percentage of people voting for a party determines the number of congressional seats the party gets, a total of 40 for a country if it has at least four regions. Larger countries such as the USA have more seats because each state will receive at least one congress member no matter how small its population. If there is a tie eRepublik automatically chooses by referring to experience tokens.

War Module

To declare war on other countries, the president or congress of the country proposes a Natural enemy law. If the vote passes, the two countries are at war and each region is attacked either by order of the president or automatically by the game every 24hours. In wars, the citizens of the respective countries fight independently, each one fighting a player of the target country whose health varies, after defeating the opponent influence is gained on, which shows the current percentage of influence the countries at war have over that region. Eight battles, between one and a half to two hours long, must be won by either side before the region is declared conquered or secure. The battles will continue until one side has won eight battles.
Wars are potentially essential to the power of a country in eRepublik because they allow citizens of the countries that are a part of the wars to become stronger and obtain higher military ranks, thus enabling them to do more damage in fights. Theoretically a nation that has experienced and battle hardened citizens can become a global power.
In reality the changes to unlimited gold purchasing means that one older and stronger player can conquer any medium sized nation by continually fighting (tanking) via using their gold to purchase wellness packs. Many of the exsisting 'empires' of the new world consist of nations that have significant numbers of these types of players.

News Module

Any citizen can create a newspaper in which he can publish articles. Other citizens of his/her can read these articles, vote on them, comment on them or even subscribe to the newspapers of other citizens. Every 1000 subscribers a newspaper gets, the owner receives gold and the "Media Mogul" medal.
This once active module has become largely obsolete with the advent of the recent changes that restricted publications to one nation and furthur split the media up into 7 categories. This has however freed up server load and eased the workload of the moderators.

Gameplay

The role play of the New World consists of combining the capabilities of the above modules to reach goals and become leader in one or more domains. Citizens can use newspapers to promote themselves, their companies, parties, or even countries. The congress of a country sets taxes to enforce economic policies. To wage successful wars, the economy of a country has to sustain it and citizens have to be motivated.

Other features

Functionalities include a Twitter-like shoutbox system. Gold can also be purchased in unlimited amounts. Game developers, noting the use of IRC channels and forums outside of the main eRepublik site, and the importance of social interaction in the game, released a new module, the Chat Module,[5] allowing users to create their own chat rooms, and interact with other citizens while remaining on the main site, now removed

What is eRepublik?

eRepublik is a global massively multiplayer online game where players can participate in a variety of daily activities. Citizens of the New World can be employees, own businesses, form political parties, vote in elections, become party presidents, members of Congress or country presidents, write newspaper articles and even go to war as citizens of virtual versions of real life countries. The game has very few visual elements and is primarily text-based in nature.
Upon joining, a citizen picks which virtual country he wishes to join. Each of these countries is named after an actual country in the real world, and is generally located similarly (warfare may cause certain regional displacements). The citizen then seeks employment at a company within that country, and is allowed the opportunity to train as a soldier for that country. Training, and working at a company is done on a daily basis. One of the main drawing points of the website is that it takes a mere "14 minutes a day" to participate.[4]
eRepublik Gold is a fictional currency used in the eRepublik World. It is the main reference point for all the local virtual currencies (examples: USD, GBP) and it is used to buy additional features (such as companies) within the New World. It can be obtained freely by reaching certain levels or achievements, or purchased with real life currency. Many users have expressed dislike over the changes to the game which requires gold to use.

Play eRep

MESAJE DE CRĂCIUN 2013

"Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldură şi armonie în suflet. Crăciun Fericit şi un An Nou plin de împliniri!"
"Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor."
"Sfintele Sărbatori de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de munca şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La Mulţi Ani!"
"Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite! La Mulţi Ani!"
"Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Moşul să vă aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri vouă şi celor apropiaţi."
"Pacea şi liniştea să fie călăuza ta în seara de Crăciun. Fii mai bun, mai înţelegător, împarte cu bucurie spiritul sărbătorii!"
"Gânduri bune fug spre tine, sănatate şi mult bine! Sărbători Fericite şi un Crăciun de poveste!"
"De Sfintele Sărbatori îţi doresc să ai parte de tot ce ai şi mai vrei, de tot ce nu ai şi iţi doreşti, de tot ce iţi lipseşte şi nu ştii! La mulţi ani!"
"Anul nou să-ţi aducă un strop de fericire, un strop de iubire, un strop de noroc şi dacă se poate toate la un loc."
"L-am văzut urcând pe coş, cu tupeul lui de Moş. Şi în sac avea de toate: bani, noroc şi sănătate. Sigur vine şi la voi, fiindcă e trimis de noi. Crăciun Fericit şi La Mulţi Ani!"
"Pe la geamuri cad steluţe, iar pe foc sunt sărmăluţe, bradul e la locul lui, Moşul e la treaba lui, să iţi fie ţie bine, acum şi în anul care vine."
"Sărbători Fericite şi un brad cât mai frumos, să vină Moş Crăciun cu un Ferrari şi să plece pe jos!"
"La mulţi ani cu sănătate / Să aveţi belşug, de toate / Bucurii şi nestemate / De-acum şi pe mai departe."
"E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară...prin zăpadă Moşul zboară? ...Ni se trage de la vin..."

MESAJE DE CRACIUN pentru toate gusturile
1. L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!
2. Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit.
3. Mos Craciun bate la usa scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului.Langa brad si langa foc sa va umple de noroc.Craciun fericit
4. Catelus cu parul cret, s-aveti Geep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madona ca vecina, o lopata pentru bani, La Anu' si La Multi Ani! SARBATORI FERICITE!
5. Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!

MESAJE DE CRACIUN IN VERSURI

6. Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu'n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.
7. Iata vine Mos Craciun,fara sanioara,
Un ren e bolnav nu-i zapada afara,
Dar in sacul lui are incarcate,
Sincere urari,multa sanatate
Doar belsug in casa si o viata frumoasa
LA MULTI ANI


MESAJE DE CRACIUN SUB FORMA DE SMS

8. Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.
9. Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!
10. Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)!
11. E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara...prin zapada Mosul zboara ? ...Ni se trage de la vin...
12. Iti doresc un Craciun si un Revelion fericit alaturi de familie si prieteni, sa te distrezi si sa te relaxezi... si, cel mai important, sa nu faci nimic din ceea ce eu nu as face! Mosul te vede! Ho-ho-ho!
13. Daca un picior de-al tau ar fi Pastele iar altul Craciunul, pot sa te vizitez intre sarbatori?
14. Chiar daca esti gropar - macar acum in Ajun, te rog sa lasi lopata si sa te bucuri de Craciun.
15. Ai avut un an bun, ai fost sincer, modest si umil, ai dat de-o parte problemele ca Basescu in copil...
16. Daca ma iei cu Feliz Navidad eu te iau cu Bahto delo delo si cand vine vorba de pictura daca-mi vorbesti de Rubens eu ma gandes la Barrichello.
17. Desi esti medic de garda - in seara asta esti Santa Claus si daca mai mergi schiopatand... o sa-ti zica lumea House.
18. Nu-l mai cauta pe Mosu` ca iti face fundul rosu.
19. Sa primesti cadouri frumoase, decorate cu fundite si Daniela Crudu sa-ti fie una dintre craciunite.
20. Macar de Craciun pleaca din parcare si intoarce-te la ai tai, pana si Lady Gaga e o doamna-n felul ei.
21. Iar sarbatoresti Craciunul cu pufuleti si caramele si parca iar de aud zicand "chiar ca ar merge o friptura la aceste gogonele".
22. Mos Craciun ti-a trimis un card cu 2011 Mega de noroc si sanatate pe care sa-l folosesti in anul urmator! Craciun fericit!
23. Ai o mentalitate de manager si esti condamnat sa castigi..de Craciun esti cel mai mare chitros si o arzi cu apa si covrigi…
24. Sper ca la un moment dat o sa-ti retragi cuvintele acum la final de an..uite ca acest mesaj de Craciun poate sa ajunga si la cel mai necioplit taran.
25. Inainte nu intelegeai de ce mancam cu furculita si de ce ne spalam asa de des, acum faci Craicunul prin Dubai si te rasfeti cu masaje anti stres..
26. De Craciun trebuie sa transmitem mesaje de bunatate celor din jur, sa facem acte de filantropie, de aceea am facut acest cozonac minunat pe care o sa ti-l aduc cu drag..acolo la puscarie..
27. Scoala s-a terminat si ne cam plictisim acum, noroc ca avem telefonane si ne dam mesaje de Craciun.
28. In acest Craciun sa te bucuri cat pentru o viata si Carmen Electra sa-ti fie craciunita pana dimineata.
29. Sa ai un Craciun Fericit si sa traiesti in Sarbatoare, sa-ti miroasa a brad in casa si a bani in buzunare.!
30. Bucuria Craciunului sa tina pana in zori si un cor de craciunite sa-ti cante de Sarbatori!

MESAJE DE CRĂCIUN PE CATEGORII
mESAJE DE CRACIUN CLASICE
1. Lumina Nasterii Lui Iisus se intinde de la o casa la alta, de la o inima la alta, iar caldura si bucuria Craciunului ne aduce pe toti mai aproape! Craciun Fericit si un An Nou plin de satisfactii!
2. Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun. Ca i-ati scris si c-o sa vina, sa v-aduca-n pumni lumina! Langa brad si langa foc, sa v-aduca mult noroc!
3. Tata Iubitor, ajuta-ne ca de Craciun sa ne reamintim de Nasterea Lui Iisus, si sa spunem si altora, cu ajutorul colindelor; sa vorbim despre bucuria pastorilor, despre inchinarea celor 3 intelepti; sa inchidem usa sentimentelor de ura si sa o deschidem pe cea a iubirii.
Craciun Fericit!

4. Cu colinde de Craciun, va doresc un an mai bun si cu dragostea crestina, sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata, mult noroc s-aveti in viata. La Multi Ani cu Sanatate!
5. Credinta face orice posibil, speranta ne da putere sa continuam, dragostea face ca orice sa fie frumos. De Craciun, va urez sa le aveti pe toate! Craciun Fericit si Sarbatori Fericite!
MESAJE DE CRACIUN SUB FORMA DE GLUME
1. Draga Mos Craciun,
Dupa 30 de ani in care am tot asteptat sa-mi aduci un cadou decent, te rog acum sa-mi aduci in dar un bilet la loterie, in valoare de macar 4 milioane de euro. Promit sa-l impart pe din doua cu destinatarii acestui mesaj. Craciun Fericit!

2. Draga Mos Craciun, de Sarbatori nu-mi doresc decat lista ta cu baietii si fetele dragute!
Craciun Fericit si Sarbatori Fericite!

3. Ma adresez pe aceasta cale membriilor familiei, prieteniilor si cunoscutilor! Va informez ca sunt dispus(a) ca incepand de azi sa primesc cadouri pentru a evita aglomeratia din ultimul moment! Accept bani numerar sau cecuri, bijuterii, parfumuri fine, haine de marca, autoturisme si chiar apartamente. Craciun Fericit!
4. Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul SMS.
5. Daca Mos Craciun nu vine, il retin, este cu mine. Stam la barfe, bem un vin, poate chiar "il si combin". Mosule cu barba sura, ce mirosi a bautura, patu-i cald, l-am pregatit, ti-a fost frig, esti obosit? Tu, de daruri n-ai primit, nu esti rau, stai linistit! Dar de cand este la mine, a uitat de tot de tine...
6. Dau acest SMS ca sa nu fiu considerat nesimtit ca uit de tine. Chiar nu aveam chef sa cheltuiesc 0.05 euro. Whatever, ureaza-ti ce vrei si scuteste-ma de raspuns.
7. Mosule batran si bun, iata ce vreau de Craciun: vreau un spiridus sa vina, s-aiba muschi, o casa, si masina. Peste ani si ani de zile, muschii sa i se-ntareasca, bogatia sa-i sporeasca, sufletu-n mine sa creasca.
8. Am o veste foarte proasta pentru tine, nu am vrut sa-ti spun pana acum pentru ca stiu cum esti, ca o sa suferi si o sa te afecteze foarte mult, dar m-am gandit ca este mai bine sa-ti spun. Mai bine afli de la mine decat sa afli de la altii, in orice caz, este foarte grav, nici mie nu mi-a venit sa cred cand am aflat! Pana la urma tot o sa afli: Mos Craciun nu exista!!!
9. In ziua de Craciun, cand te indopi de zor cu porc si sarmale si n-ai timp nici sa respiri, eu iti aduc aminte ca nu e bine sa consumi sare, zahar si grasimi in exces.
10. Mos Craciun cu suflet bun, sa v-aduca aduca in Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, ca s-a ars si cozonacul!
MESAJE DE CRACIUN AMUZANTE
1. Ho ho ho... Ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, An Nou de invidiat, sanatate, La Multi Ani (si-o caruta de bani)!!!
2. De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris Mosului ca te vreau pe tine de Craciun! :)
3. 
4. L-am vazut urcand pe cos, cu tupeul lui de Mos. Si in sac avea de toate: bani, noroc si sanatate. Sigur vine si la voi, fiindca e trimis de noi. Craciun Fericit si La Multi Ani!
5. Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, Mosul e la treaba lui, sa iti fie tie bine, acum si in anul care vine.
POEZII
1. Mos Craciun e suparat,
Ca-i de criza afectat!
Sania-i la-nregistrat,
Taxa auto s-a triplat!

Renii banca i i-a luat,
C-are rate mari de dat!
Dar s-a dus la magazin
Sa ne ia cadouri, plin,

Dar cand a fost de platit,
Cardul nu era valid!
Intre timp s-a-mprumutat
Si cadouri tot a luat!

Asa ca tu poti s-astepti,
O sa vina ca-n povesti!
Si ti-a pregatit un dar
De care nici nu ai habar!

Iti urez un Craciun Fericit
Alaturi de cei pe care ii iubesti
Si care te iubesc la randul lor!

2. Sarbatorile au sosit,
Bradul l-am impodobit,
Si in graba cea mai mare
SMS-uri... baga tare!

Rude, prieteni si amici,
Pe toti ii SMS-uiti,
Uitand cum era odata,
Cand umblam din poarta-n poarta.

Puneti mana si sunati!
Pe net nu mai cautati,
SMS-uri vechi, banale,
Si mereu impersonale...

Eu va pup si va iubesc,
Toate bune va doresc,
Promit sa va sun mereu,
Am minute, nu e greu!

3. Sa va fie casa, casa,
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu'n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.

4. L-am visat pe Mos azi noapte,
Tot venea c-un sac in spate,
Sa v-aduca sanatate
si cadouri multe, toate,
Deci asteapta-l, ca el vine,
Chiar acum este la mine!

Sarbatorile cand vin,
Sa va fie cosul plin,
Sa aveti pe saturate,
Casa plina, sanatate,
Punga sa geama de bani,
Mult noroc si La Multi Ani!

5. Mos Craciun vine tiptil,
Niciodata nu-l simtim.
Dar de fiecare data
Lasa-n fiecare poarta,
Fericire si iubire,
Sanatate pe vecie.
Craciun fericit
Si un An Nou mai bun!

6. Iata, vine Mos Craciun,
Insa, fara sanioara,
Un ren e bolnav
Si nu-i zapada afara,

Dar in sacul lui,
Are incarcate,
Sincere urari,
Multa sanatate,

Doar belsug in casa
Si-o viata frumoasa!
Craciun Fericit!

7. Mos Craciun cu paru cret,
S-a ascuns intr-un cotet
Ca i s-a urcat la cap
Criza cea de neuitat.
Astfel ca-ti urez sa ai
Bucurie si malai,
Sanatate, La Multi fani,
Un butoi de vin cum n-ai
Si tovarasi sa petreci,
Pana nu te mai ridici!
Craciun Fericit!
(Si ai grija la parale, ca e criza)

8. Mos Craciun cica-i om bun,
Eu il cred, dar nu stiu cum.
Insa ce-ti doresc acum eu tie,
Nu-i de Mos... e Bucurie!
Sanatate, La Multi Ani!
Si de vrei, si-un car cu bani!
Eu nu-ti pot decat ura,
Restu' este treaba ta!
Craciun Fericit!
La Multi Ani 2012!

9. Buna ziua, eu sunt Mosu',
Cel cu nasu-n pic cam rosu,
Si-am venit prin telefon,
Nu pe usa sau pe horn,
Cu urari de fericire,
Sanatate si iubire!
Craciun Fericit!

MESAJE DE CRĂCIUN, SMS-URI DE CRĂCIUN, URĂRI DE CRĂCIUN
"Mos Craciun bate la usa,
Scoate mana din manusa
Si va da din palma lui,
Darurile cerului,
Langa brad si langa focCele mai frumoase urari de Craciun
Sa va umple de noroc!
Craciun fericit!"

"Sarbatorile cand vin,
Sa va fie cosul plin,
Sa aveti pe saturate,
Casa plina, sanatate,
Punga sa geama de bani,
Mult noroc si La multi ani!"

"Bradul e impodobit,
Mosul inca n-a sosit,
Incepeti sa colindati,
Si pe el sa-l asteptati.
Va veni la fiecare,
Cu cadouri si-o urare:
Un Craciun plin de iubire,
Sanatate, fericire,
Mult noroc si impliniri
Si ani plini de bucurii!"

"Acum cand timpul sta sa-si imparta trupul intre vechi si nou,
Cand colindul isi pregateste cu emotie armoniile,
Cand magii strabat distantele pentru clipa cea de taina,
Acum, dupa Sfanta porunca a datinii strabune,
Iti incredintez gandurile frumoase de calde urari de fericire,
Sanatate, belsug si impliniri!
Un Craciun frumos alaturi de cei dragi!"

 
Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!
Cele mai frumoase urari de Craciun
De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi si inima pentru speranta, bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere stiind ca daca avem credinta drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri!
 
Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatare, belsug si fericire!
 
 
 
Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!
Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!
Din lumina Sarbatoririi Nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor!
E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul tau. Sarbatori fericite!

Sms-ul de Craciun este cea mai usoara si cea mai ieftina modalitate de a transmite un gand bun tuturor celor dragi de sarbatori, mai ales in aceasta perioada, in care ploua cu oferte de sms-uri gratis.
Fie ca sunt scrise din suflet, fie ca sunt mesaje haioase preluate de pe internet, toti ne bucuram cand telefonul ne anunta ca avem un mesaj nou.
Cel mai adesea optam sa trimitem mesaje haioase, mai ales prietenilor, sms-uri personalizate, pentru fiecare amic in parte.
Sms-ul de Craciun a devenit deja un obicei pentru fiecare: fie in seara de Ajun, fie chiar in ziua Craciunului stam si scriem mesaje, semn ca ne amintim de toti cei dragi. Iata cateva exemple de mesaje SMS de Craciun si Sarbatori in general:

MESAJE SMS de Craciun - mesaje religioase

 La pragu-ti vin din nou colinde sa iti cant cu leru-i ler si domn din cer... Astazi Hristos s-a nascut. Craciun si pace!
 Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi!
De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.
 Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori Fericite!
 Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inimă de lemn.Fie ca sfanta sarbatoare sa readuca aurul in sufletele noastre. Sa aveti parte numai de lumina in inima si gand. Sarbatori fericite.
Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!
Iubirea divina coboara printre noi, ca o ninsoare naiva aducand cu ea bucuria Nasterii Mantuitorului.
 Fie ca Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie,sanatate si multa intelepciune pentru anul care vine. LA MULTI ANI !

Ridica-ti fruntea ta CRESTINE
Azi catre RASARIT,
Si-n casa CANDELA SA ARDA
Caci DOMNUL NOSTRU S-A NASCUT!

Mesaje SMS de sarbatori
In murmurul tainic al colindelor de Craciun sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire. La Multi Ani!
La ceas de sarbatoare cand anul are tamplele ninse, iar colindele ne incalzesc sufletul cu bucuria Craciunului, va doresc sanatate, pace si prosperitate
Ma uit pe cer
rasare o stea.
oare-i a mea, sau Domnul vestitu-nea sosirea lui,
a mantuitorului?
deie domnul sanatate, pace si bunastare asupra dvs. si familiei dvs.craciun fericit

De Craciun, s'aveti brad incarcat, mos bogat, pahar inchinat, vin curat, gand luminos si impliniri. Craciun Fericit
Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfirsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.
Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2009 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri!
Sa primim odata cu colindatorii si lumina, caldura, linistea, dragostea si impacarea celui nou, veselia si viata. Ca iarba sub zapada, ca fulgul in zbor sa primim speranta unui an nou.
A mai trecut un an ...
Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit..
Fii mandru ca ai ramas acelasi suflet cald.

Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
"La Multi Ani!"

Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde...
Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite...
LA MULTI ANI!

Fie ca spiritul sarbatorilor de iarna sa patrunda in casa si in sufletul tau si al tuturor celor dragi ! Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in 2009! In speranta unui an mai bun, va trimit o boare de sanatate, un strop de incredere si fericire !
Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti.
Sa avem un 2009 asa cum ni-l dorim!

Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire.Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati. LA MULTI ANI CU SANATATE!
Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!
In cupa de cristal a Craciunului adaug o picatura de bunatate si liniste astfel incat magia Sfantului Craciun sa te plimbe pe voalul credintei si a bucuriei ca s-a nascut pentru noi Iisus Cristos.
Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!
E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. CRACIUN FERICIT!
Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!
De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri!
Sa gasiti pe fiecare ramura a bradului implinirea viselor si cheia succeselor viitoare, iar MOS CRACIUN sa aduca doar pentru voi un SAC PLIN La multi ani!
Mesaje SMS de Craciun - mesaje de dragoste
Mos Craciun mi-a promis ca-mi va aduce anul acesta ceva frumos si nostim daca voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte baiat din lume si acu te voi avea in sfarsit!
De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris mosului ca te vreau pe tine de Craciun
Sa ne pierdem printre globuri si beteala, sa alergam prin ninsoare ca niste copii, sa ne ingropam in cadouri si sa ne iubim ca doi nebuni... de Sarbatori!
Abia astept anul ce incepe pentru a-l putea petrece alaturi de tine.
Iti urez cele mai fericite sarbatori!

De fapt tu aduci magie in fiecare clipa vietii mele.
Nu sper, pentru ca stiu ca anul 2009 va fi unul plin de intelegere, dragoste si bucurie intre noi.

Sunt nerabdator sa petrec inca o data sarbatorile de iarna cu tine. Ma simt ca intr-o poveste, sunt fermecat sa am in preajma mea o fiinta atat de magica intr-o perioada magica a anului.
In perioada asta a anului vreau sa-ti spun ca singura magie pe care o simt nu e cea a Craciunului, ci magia ta... Te iubesc si vreu sa-mi petrec toate zilele de Craciun cu tine!
Ori de cate ori petrec timp departe de tine, imi pare ca e timp irosit. Tu dai inteles zilelor vietii mele. N-as putea sa-mi petrec sarbatorile de iarna nicaieri altundeva decat langa tine. Noi doi, multa zapada, ascultand colinde... Nu e nimic mai imbietor.

duminică, 23 decembrie 2012

Numere castigatoare loto Duminica, 23 decembrie, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc, Loto 6/49 si Noroc

Duminica, 23 decembrie, vor avea loc noi trageri Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc, Loto 6/49 si Noroc dupa ce joi Loteria Romana a acordat 23.115 de castiguri in valoare totala de 1.377.648,24 lei.

Doar cu 4 lei poti castiga milioane!
La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de 3.208.183,70 lei iar la Noroc a ramas in joc un report cumulat in valoare de 1.016.420 lei.
La Super Noroc, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de 43.175,01 lei.
Jokerul va face milionari!
La categoria I se inregistreaza un nou report record in valoare de 12.949.973,54 lei (peste 2,8 milioane de euro).
Loteria Romana va schimba viata!
Vedeta tragerilor loto de joi 16 decembrie, a fost jocul Noroc Plus. La categoria I s-a inregistrat un castig in valoare de 27.737,67 lei, iar biletul norocos a fost jucat la agentia 04-006 din Bacau si a fost completat cu doua variante simple la Joker si 1 varianta la Noroc Plus.
LOTERIA CRACIUNULUI
SANSE DUBLE DE CASTIG LA “LOTERIA CRACIUNULUI” CU NUMAI 3 LEI!
Loteria Romana pune la bataie 442 de castiguri in valoare totala de 289.000 de lei
Biletele de joc “Loteria Craciunului” pot fi achizitionate din orice agentie loto. Pentru a participa la extrageri, fiecare participant are obligatia sa completeze toate datele personale de identitate solicitate. Acestea vor fi scrise in mod corect, lizibil si fara stersaturi atat pe talonul verde cat si pe talonul rosu. Participantii vor depune cele doua taloane completate, separat, in cele doua urne special amenajate din cadrul agentiilor loto pana cel tarziu pe 23 decembrie.
Cu taloanele verzi se participa la extragerile pentru care s-au pus in joc premii cu valori de 200, 500 si 3.000 de lei iar cu cele rosii la extragerea pentru care s-au pus in joc 10 premii a cate 10.000 de lei fiecare.
Extragerile pentru desemnarea castigatorilor – taloane verzi - vor avea loc in data de 27 decembrie, concomitent in 9 orase: Cluj Napoca, Iasi, Brasov, Galati, Timisoara, Craiova, Ploiesti, Constanta, Bucuresti. Iar extragerea pentru desemnarea castigatorilor celor 10 premii a cate 10.000 de lei fiecare va avea loc, in aceeasi zi, la Bucuresti.



Dupa extragerea celor 6 numere norocoase de pe data de 23.12.2012 ele vor fi afisate aici:
Vă prezentam numerele ieşite câştigătoare la extragerile Loto 6 din 49, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc si Noroc de duminica, 23 decembrie (23.12.2012).

Loto 6/49 de duminica, 23 decembrie (23.12.2012):

 23, 14, 39, 37, 46, 8
Joker: 44, 38, 6, 29, 43 /15
5 din 40: 31, 16, 23, 37, 4, 13
Noroc: 9809213
Super Noroc: 889487
Noroc Plus: 501898


  Urmatoarea extragere va avea loc duminica 30 decembrie 2012.

Mult succes tuturor.

Rezultate extragere 23 decembrie la extragerile Loto 6 din 49, Noroc, Loto 5 din 40, Super Noroc, Noroc Plus si Joker

   Duminica, 23 decembrie, vor avea loc noi trageri Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc, Loto 6/49 si Noroc dupa ce joi Loteria Romana a acordat 23.115 de castiguri in valoare totala de 1.377.648,24 lei.

Doar cu 4 lei poti castiga milioane!
La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de 3.208.183,70 lei iar la Noroc a ramas in joc un report cumulat in valoare de 1.016.420 lei.
La Super Noroc, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de 43.175,01 lei.
Jokerul va face milionari!
La categoria I se inregistreaza un nou report record in valoare de 12.949.973,54 lei (peste 2,8 milioane de euro).
Loteria Romana va schimba viata!
Vedeta tragerilor loto de joi 16 decembrie, a fost jocul Noroc Plus. La categoria I s-a inregistrat un castig in valoare de 27.737,67 lei, iar biletul norocos a fost jucat la agentia 04-006 din Bacau si a fost completat cu doua variante simple la Joker si 1 varianta la Noroc Plus.
LOTERIA CRACIUNULUI
SANSE DUBLE DE CASTIG LA “LOTERIA CRACIUNULUI” CU NUMAI 3 LEI!
Loteria Romana pune la bataie 442 de castiguri in valoare totala de 289.000 de lei
Biletele de joc “Loteria Craciunului” pot fi achizitionate din orice agentie loto. Pentru a participa la extrageri, fiecare participant are obligatia sa completeze toate datele personale de identitate solicitate. Acestea vor fi scrise in mod corect, lizibil si fara stersaturi atat pe talonul verde cat si pe talonul rosu. Participantii vor depune cele doua taloane completate, separat, in cele doua urne special amenajate din cadrul agentiilor loto pana cel tarziu pe 23 decembrie.
Cu taloanele verzi se participa la extragerile pentru care s-au pus in joc premii cu valori de 200, 500 si 3.000 de lei iar cu cele rosii la extragerea pentru care s-au pus in joc 10 premii a cate 10.000 de lei fiecare.
Extragerile pentru desemnarea castigatorilor – taloane verzi - vor avea loc in data de 27 decembrie, concomitent in 9 orase: Cluj Napoca, Iasi, Brasov, Galati, Timisoara, Craiova, Ploiesti, Constanta, Bucuresti. Iar extragerea pentru desemnarea castigatorilor celor 10 premii a cate 10.000 de lei fiecare va avea loc, in aceeasi zi, la Bucuresti.



Dupa extragerea celor 6 numere norocoase de pe data de 23.12.2012 ele vor fi afisate aici:
Vă prezentam numerele ieşite câştigătoare la extragerile Loto 6 din 49, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc si Noroc de duminica, 23 decembrie (23.12.2012).

Loto 6/49 de duminica, 23 decembrie (23.12.2012):

 23, 14, 39, 37, 46, 8
Joker: 44, 38, 6, 29, 43 /15
5 din 40: 31, 16, 23, 37, 4, 13
Noroc: 9809213
Super Noroc: 889487
Noroc Plus: 501898


  Urmatoarea extragere va avea loc duminica 30 decembrie 2012.

Mult succes tuturor.

Vezi daca ai castigat la loto: Rezultate Loto 6 din 49,duminica 23 decembrie 2012 – Numerele câştigătoare la Loto 6/49 din 23.12.2012

   Duminica, 23 decembrie, vor avea loc noi trageri Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc, Loto 6/49 si Noroc dupa ce joi Loteria Romana a acordat 23.115 de castiguri in valoare totala de 1.377.648,24 lei.

Doar cu 4 lei poti castiga milioane!
La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de 3.208.183,70 lei iar la Noroc a ramas in joc un report cumulat in valoare de 1.016.420 lei.
La Super Noroc, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de 43.175,01 lei.
Jokerul va face milionari!
La categoria I se inregistreaza un nou report record in valoare de 12.949.973,54 lei (peste 2,8 milioane de euro).
Loteria Romana va schimba viata!
Vedeta tragerilor loto de joi 16 decembrie, a fost jocul Noroc Plus. La categoria I s-a inregistrat un castig in valoare de 27.737,67 lei, iar biletul norocos a fost jucat la agentia 04-006 din Bacau si a fost completat cu doua variante simple la Joker si 1 varianta la Noroc Plus.
LOTERIA CRACIUNULUI
SANSE DUBLE DE CASTIG LA “LOTERIA CRACIUNULUI” CU NUMAI 3 LEI!
Loteria Romana pune la bataie 442 de castiguri in valoare totala de 289.000 de lei
Biletele de joc “Loteria Craciunului” pot fi achizitionate din orice agentie loto. Pentru a participa la extrageri, fiecare participant are obligatia sa completeze toate datele personale de identitate solicitate. Acestea vor fi scrise in mod corect, lizibil si fara stersaturi atat pe talonul verde cat si pe talonul rosu. Participantii vor depune cele doua taloane completate, separat, in cele doua urne special amenajate din cadrul agentiilor loto pana cel tarziu pe 23 decembrie.
Cu taloanele verzi se participa la extragerile pentru care s-au pus in joc premii cu valori de 200, 500 si 3.000 de lei iar cu cele rosii la extragerea pentru care s-au pus in joc 10 premii a cate 10.000 de lei fiecare.
Extragerile pentru desemnarea castigatorilor – taloane verzi - vor avea loc in data de 27 decembrie, concomitent in 9 orase: Cluj Napoca, Iasi, Brasov, Galati, Timisoara, Craiova, Ploiesti, Constanta, Bucuresti. Iar extragerea pentru desemnarea castigatorilor celor 10 premii a cate 10.000 de lei fiecare va avea loc, in aceeasi zi, la Bucuresti.



Dupa extragerea celor 6 numere norocoase de pe data de 23.12.2012 ele vor fi afisate aici:
Vă prezentam numerele ieşite câştigătoare la extragerile Loto 6 din 49, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc si Noroc de duminica, 23 decembrie (23.12.2012).

Loto 6/49 de duminica, 23 decembrie (23.12.2012):

 23, 14, 39, 37, 46, 8
Joker: 44, 38, 6, 29, 43 /15
5 din 40: 31, 16, 23, 37, 4, 13
Noroc: 9809213
Super Noroc: 889487
Noroc Plus: 501898


  Urmatoarea extragere va avea loc duminica 30 decembrie 2012.

Mult succes tuturor.

joi, 20 decembrie 2012

Vezi daca ai castigat la loto: Rezultate Loto 6 din 49, joi 20 decembrie 2012 – Numerele câştigătoare la Loto 6/49 din 20.12.2012




Joi, 20 decembrie, vor avea loc noi trageri Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc, Loto 6/49 si Noroc dupa ce joi Loteria Romana a acordat 23.115 de castiguri in valoare totala de 1.377.648,24 lei.
Doar cu 4 lei poti castiga milioane!
La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de 3.208.183,70 lei iar la Noroc a ramas in joc un report cumulat in valoare de 1.016.420 lei.
La Super Noroc, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de 43.175,01 lei.
Jokerul va face milionari!
La categoria I se inregistreaza un nou report record in valoare de 12.949.973,54 lei (peste 2,8 milioane de euro).
Loteria Romana va schimba viata!
Vedeta tragerilor loto de joi 16 decembrie, a fost jocul Noroc Plus. La categoria I s-a inregistrat un castig in valoare de 27.737,67 lei, iar biletul norocos a fost jucat la agentia 04-006 din Bacau si a fost completat cu doua variante simple la Joker si 1 varianta la Noroc Plus.
LOTERIA CRACIUNULUI
SANSE DUBLE DE CASTIG LA “LOTERIA CRACIUNULUI” CU NUMAI 3 LEI!
Loteria Romana pune la bataie 442 de castiguri in valoare totala de 289.000 de lei
Biletele de joc “Loteria Craciunului” pot fi achizitionate din orice agentie loto. Pentru a participa la extrageri, fiecare participant are obligatia sa completeze toate datele personale de identitate solicitate. Acestea vor fi scrise in mod corect, lizibil si fara stersaturi atat pe talonul verde cat si pe talonul rosu. Participantii vor depune cele doua taloane completate, separat, in cele doua urne special amenajate din cadrul agentiilor loto pana cel tarziu pe 23 decembrie.
Cu taloanele verzi se participa la extragerile pentru care s-au pus in joc premii cu valori de 200, 500 si 3.000 de lei iar cu cele rosii la extragerea pentru care s-au pus in joc 10 premii a cate 10.000 de lei fiecare.
Extragerile pentru desemnarea castigatorilor – taloane verzi - vor avea loc in data de 27 decembrie, concomitent in 9 orase: Cluj Napoca, Iasi, Brasov, Galati, Timisoara, Craiova, Ploiesti, Constanta, Bucuresti. Iar extragerea pentru desemnarea castigatorilor celor 10 premii a cate 10.000 de lei fiecare va avea loc, in aceeasi zi, la Bucuresti.

Dupa extragerea celor 6 numere norocoase de pe data de 20.12.2012 ele vor fi afisate aici:
Vă prezentam numerele ieşite câştigătoare la extragerile Loto 6 din 49, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc si Noroc de joi, 20 decembrie (20.12.2012).

Loto 6/49: 14, 47, 24, 2, 13, 33
Joker: 5, 11, 15, 2, 1, /20
5 din 40: 7, 27, 20, 28, 12, 22
Noroc: 4091125
Super Noroc: 548572
Noroc Plus: 732246


  Urmatoarea extragere va avea loc duminica 23 decembrie 2012.

Mult succes tuturor.

Tragerile Speciale Loto de Anul Nou

Sanse duble de castig la jocurile Loto 6/49, Joker si Loto 5/40
Duminica, 30 decembrie, vor avea loc Tragerile Speciale Loto de Anul Nou.
Ca in fiecare an, Loteria Romana le-a pregatit jucatorilor la loto, pentru finalul de an, numeroase surprize.
Pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker si Loto 5/40, cu acelasi bilet, se va participa la doua trageri: tragerea principala si tragerea suplimentara. Astfel, in aceeasi zi, in cadrul emisiunii “Lozul cel Mare” jucatorii vor avea o sansa dubla de castig. Mai mult, fiecare din cele trei jocuri, Loto 6/49, Joker si Loto 5/40 vor beneficia de suplimentari importante ale fondului de castiguri al categoriei I, pentru cea de-a doua tragere, cea suplimentara.
A4 - Afis TG SP Iarna 2012Astfel, pentru tragerea suplimentara Loto 6/49, fondul de castiguri al categoriei I, se suplimenteaza cu 300.000 de lei. Pentru tragerea suplimentara Joker, fondul de castiguri al categoriei I se suplimenteaza cu 200.000 lei iar pentru tragerea suplimentara Loto 5/40 fondul de castiguri al categoriei I se suplimenteaza cu suma de 100.000 lei.
Pentru Tragerile Speciale Loto de Anul Nou pretul unei variante simple la Loto 6/49 este de 8 lei, pentru Joker 6,4 lei iar pentru Loto 5/40 de 3,2 lei.
Pentru jocurile Noroc, Noroc Plus si Super Noroc nu vor avea loc trageri duble iar pretul unei variante simple ramane neschimbat.
Joi, 27 decembrie nu vor avea loc trageri loto, prin urmare, perioada de vanzare pentru Tragerile Speciale Loto de Anul Nou va incepe duminica, 23 decembrie, dupa inchiderea jocului precedent si se va incheia duminica 30 decembrie.

marți, 18 decembrie 2012

Cablu de date USB si incarcare pt camere Samsung SUC-C3,CB20U05A SUC-C7 SUC-C3 SUC-C5 SUC C3

.

.

.

.

.

Contact :
0740950475 - Comenzi telefonice
accesoriifoto@gmail.com

 Vezi pret --> Aici



Cablu de date USB si incarcare pt camere Samsung SUC-C3,CB20U05A SUC-C7 SUC-C3 SUC-C5 SUC C3



Fotografiile apartin chiar produsului oferit spre vanzare !

  • .Charge your camera pluging into any of the car or home chargers with USB port
  • .Plug and play compatible

 Cablul arata exact ca in poze
 Cablu de date este compatibil pt urmatoarele modele de camere foto Samsung, aceasta incarca si camera cand este conectat la un port USB
Avem  si adaptor priza Usb pentru a nu fi nevoit sa il incarcati la pc
Comanda si de aici si :

Adaptor / Incarcator USB la priza

Acest cablu se potriveste si la alte modele de camere foto,
Cateva modele  modele de camere foto Samsung care folosesc acest cablu:

Cable features:
  
Samsung 20PIN: AD39-00147A, CB20U12, SUC-C3, AD39-00147A, CB20U12, SUC-C3, SUC-C5, SUC-C7, SUC-C7H, AD39-00154A,  CB20U05A, AD39-00164A, AD39-00165A, AD39-00167A, USB Data Cable
 
Fits the following Samsung cameras:

  • Samsung
  • i Series: i8 i80 i100
  • P Series: P800 /P1000/ P1200
  • NV Series: NV103 NV106 NV30 NV33 NV4 NV40 NV9
  • HZ Series: HZ10W HZ15W HZ25W HZ30W HZ35W HZ50W
  • L Series: L100 L110 L200 L201 L210 L310 L310W L313 L313W
  • ES Series: ES55 ES57 ES60 ES63 ES65 ES67 ES70 ES71 ES73 ES74
  • TL Series: TL100 TL105 TL110 TL205 TL210 TL220 TL240 TL350 TL500 TL9 TL90
  • WB Series:WB2000 WB210 WB5000 WB500 WB550 WB600 WB650 WB700 WP10
  • SL Series: SL102 SL201 SL202 SL310 SL310W SL420 SL50 SL502 SL600 SL605 SL620 SL630
  • PL Series: PL10 PL100 PL120 PL150 PL170 PL20 PL200 PL210 PL50 PL51 PL55 PL57 PL60 PL65 PL80 PL81
  • SL Series: ST10 ST100 ST30 ST45 ST50 ST500 ST5000 ST5500 ST60 ST600 ST65 ST70 ST700 ST80 ST90 ST95
  • Other Series: EX1 CL80 SH100 AQ100







0736935488 sau 0740950475 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-18:00
 



     Avem pe stoc bateri , incarcatoare si cablu de date , originale si compatibile pentru aparate Sony, Nikon, Olimpus, samsung,Panasonic etc, detalii aici:
        Aduc la comanda orice tip de baterie sau de acumulatore pentru camere foto, video, laptop ,Visual (foto-video), GSM (telefoane navigatoare), PSP, Nintendo. etc
Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie pe forum , email sau la nr de telefon