căutare personalizată
f64.ro

luni, 24 decembrie 2012

MESAJE DE CRĂCIUN 2013

"Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldură şi armonie în suflet. Crăciun Fericit şi un An Nou plin de împliniri!"
"Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor."
"Sfintele Sărbatori de Crăciun şi Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de munca şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La Mulţi Ani!"
"Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite! La Mulţi Ani!"
"Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Moşul să vă aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri vouă şi celor apropiaţi."
"Pacea şi liniştea să fie călăuza ta în seara de Crăciun. Fii mai bun, mai înţelegător, împarte cu bucurie spiritul sărbătorii!"
"Gânduri bune fug spre tine, sănatate şi mult bine! Sărbători Fericite şi un Crăciun de poveste!"
"De Sfintele Sărbatori îţi doresc să ai parte de tot ce ai şi mai vrei, de tot ce nu ai şi iţi doreşti, de tot ce iţi lipseşte şi nu ştii! La mulţi ani!"
"Anul nou să-ţi aducă un strop de fericire, un strop de iubire, un strop de noroc şi dacă se poate toate la un loc."
"L-am văzut urcând pe coş, cu tupeul lui de Moş. Şi în sac avea de toate: bani, noroc şi sănătate. Sigur vine şi la voi, fiindcă e trimis de noi. Crăciun Fericit şi La Mulţi Ani!"
"Pe la geamuri cad steluţe, iar pe foc sunt sărmăluţe, bradul e la locul lui, Moşul e la treaba lui, să iţi fie ţie bine, acum şi în anul care vine."
"Sărbători Fericite şi un brad cât mai frumos, să vină Moş Crăciun cu un Ferrari şi să plece pe jos!"
"La mulţi ani cu sănătate / Să aveţi belşug, de toate / Bucurii şi nestemate / De-acum şi pe mai departe."
"E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară...prin zăpadă Moşul zboară? ...Ni se trage de la vin..."

MESAJE DE CRACIUN pentru toate gusturile
1. L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!
2. Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit.
3. Mos Craciun bate la usa scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului.Langa brad si langa foc sa va umple de noroc.Craciun fericit
4. Catelus cu parul cret, s-aveti Geep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madona ca vecina, o lopata pentru bani, La Anu' si La Multi Ani! SARBATORI FERICITE!
5. Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!

MESAJE DE CRACIUN IN VERSURI

6. Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu'n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.
7. Iata vine Mos Craciun,fara sanioara,
Un ren e bolnav nu-i zapada afara,
Dar in sacul lui are incarcate,
Sincere urari,multa sanatate
Doar belsug in casa si o viata frumoasa
LA MULTI ANI


MESAJE DE CRACIUN SUB FORMA DE SMS

8. Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.
9. Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!
10. Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)!
11. E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara...prin zapada Mosul zboara ? ...Ni se trage de la vin...
12. Iti doresc un Craciun si un Revelion fericit alaturi de familie si prieteni, sa te distrezi si sa te relaxezi... si, cel mai important, sa nu faci nimic din ceea ce eu nu as face! Mosul te vede! Ho-ho-ho!
13. Daca un picior de-al tau ar fi Pastele iar altul Craciunul, pot sa te vizitez intre sarbatori?
14. Chiar daca esti gropar - macar acum in Ajun, te rog sa lasi lopata si sa te bucuri de Craciun.
15. Ai avut un an bun, ai fost sincer, modest si umil, ai dat de-o parte problemele ca Basescu in copil...
16. Daca ma iei cu Feliz Navidad eu te iau cu Bahto delo delo si cand vine vorba de pictura daca-mi vorbesti de Rubens eu ma gandes la Barrichello.
17. Desi esti medic de garda - in seara asta esti Santa Claus si daca mai mergi schiopatand... o sa-ti zica lumea House.
18. Nu-l mai cauta pe Mosu` ca iti face fundul rosu.
19. Sa primesti cadouri frumoase, decorate cu fundite si Daniela Crudu sa-ti fie una dintre craciunite.
20. Macar de Craciun pleaca din parcare si intoarce-te la ai tai, pana si Lady Gaga e o doamna-n felul ei.
21. Iar sarbatoresti Craciunul cu pufuleti si caramele si parca iar de aud zicand "chiar ca ar merge o friptura la aceste gogonele".
22. Mos Craciun ti-a trimis un card cu 2011 Mega de noroc si sanatate pe care sa-l folosesti in anul urmator! Craciun fericit!
23. Ai o mentalitate de manager si esti condamnat sa castigi..de Craciun esti cel mai mare chitros si o arzi cu apa si covrigi…
24. Sper ca la un moment dat o sa-ti retragi cuvintele acum la final de an..uite ca acest mesaj de Craciun poate sa ajunga si la cel mai necioplit taran.
25. Inainte nu intelegeai de ce mancam cu furculita si de ce ne spalam asa de des, acum faci Craicunul prin Dubai si te rasfeti cu masaje anti stres..
26. De Craciun trebuie sa transmitem mesaje de bunatate celor din jur, sa facem acte de filantropie, de aceea am facut acest cozonac minunat pe care o sa ti-l aduc cu drag..acolo la puscarie..
27. Scoala s-a terminat si ne cam plictisim acum, noroc ca avem telefonane si ne dam mesaje de Craciun.
28. In acest Craciun sa te bucuri cat pentru o viata si Carmen Electra sa-ti fie craciunita pana dimineata.
29. Sa ai un Craciun Fericit si sa traiesti in Sarbatoare, sa-ti miroasa a brad in casa si a bani in buzunare.!
30. Bucuria Craciunului sa tina pana in zori si un cor de craciunite sa-ti cante de Sarbatori!

MESAJE DE CRĂCIUN PE CATEGORII
mESAJE DE CRACIUN CLASICE
1. Lumina Nasterii Lui Iisus se intinde de la o casa la alta, de la o inima la alta, iar caldura si bucuria Craciunului ne aduce pe toti mai aproape! Craciun Fericit si un An Nou plin de satisfactii!
2. Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun. Ca i-ati scris si c-o sa vina, sa v-aduca-n pumni lumina! Langa brad si langa foc, sa v-aduca mult noroc!
3. Tata Iubitor, ajuta-ne ca de Craciun sa ne reamintim de Nasterea Lui Iisus, si sa spunem si altora, cu ajutorul colindelor; sa vorbim despre bucuria pastorilor, despre inchinarea celor 3 intelepti; sa inchidem usa sentimentelor de ura si sa o deschidem pe cea a iubirii.
Craciun Fericit!

4. Cu colinde de Craciun, va doresc un an mai bun si cu dragostea crestina, sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata, mult noroc s-aveti in viata. La Multi Ani cu Sanatate!
5. Credinta face orice posibil, speranta ne da putere sa continuam, dragostea face ca orice sa fie frumos. De Craciun, va urez sa le aveti pe toate! Craciun Fericit si Sarbatori Fericite!
MESAJE DE CRACIUN SUB FORMA DE GLUME
1. Draga Mos Craciun,
Dupa 30 de ani in care am tot asteptat sa-mi aduci un cadou decent, te rog acum sa-mi aduci in dar un bilet la loterie, in valoare de macar 4 milioane de euro. Promit sa-l impart pe din doua cu destinatarii acestui mesaj. Craciun Fericit!

2. Draga Mos Craciun, de Sarbatori nu-mi doresc decat lista ta cu baietii si fetele dragute!
Craciun Fericit si Sarbatori Fericite!

3. Ma adresez pe aceasta cale membriilor familiei, prieteniilor si cunoscutilor! Va informez ca sunt dispus(a) ca incepand de azi sa primesc cadouri pentru a evita aglomeratia din ultimul moment! Accept bani numerar sau cecuri, bijuterii, parfumuri fine, haine de marca, autoturisme si chiar apartamente. Craciun Fericit!
4. Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul SMS.
5. Daca Mos Craciun nu vine, il retin, este cu mine. Stam la barfe, bem un vin, poate chiar "il si combin". Mosule cu barba sura, ce mirosi a bautura, patu-i cald, l-am pregatit, ti-a fost frig, esti obosit? Tu, de daruri n-ai primit, nu esti rau, stai linistit! Dar de cand este la mine, a uitat de tot de tine...
6. Dau acest SMS ca sa nu fiu considerat nesimtit ca uit de tine. Chiar nu aveam chef sa cheltuiesc 0.05 euro. Whatever, ureaza-ti ce vrei si scuteste-ma de raspuns.
7. Mosule batran si bun, iata ce vreau de Craciun: vreau un spiridus sa vina, s-aiba muschi, o casa, si masina. Peste ani si ani de zile, muschii sa i se-ntareasca, bogatia sa-i sporeasca, sufletu-n mine sa creasca.
8. Am o veste foarte proasta pentru tine, nu am vrut sa-ti spun pana acum pentru ca stiu cum esti, ca o sa suferi si o sa te afecteze foarte mult, dar m-am gandit ca este mai bine sa-ti spun. Mai bine afli de la mine decat sa afli de la altii, in orice caz, este foarte grav, nici mie nu mi-a venit sa cred cand am aflat! Pana la urma tot o sa afli: Mos Craciun nu exista!!!
9. In ziua de Craciun, cand te indopi de zor cu porc si sarmale si n-ai timp nici sa respiri, eu iti aduc aminte ca nu e bine sa consumi sare, zahar si grasimi in exces.
10. Mos Craciun cu suflet bun, sa v-aduca aduca in Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, ca s-a ars si cozonacul!
MESAJE DE CRACIUN AMUZANTE
1. Ho ho ho... Ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, An Nou de invidiat, sanatate, La Multi Ani (si-o caruta de bani)!!!
2. De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris Mosului ca te vreau pe tine de Craciun! :)
3. 
4. L-am vazut urcand pe cos, cu tupeul lui de Mos. Si in sac avea de toate: bani, noroc si sanatate. Sigur vine si la voi, fiindca e trimis de noi. Craciun Fericit si La Multi Ani!
5. Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, Mosul e la treaba lui, sa iti fie tie bine, acum si in anul care vine.
POEZII
1. Mos Craciun e suparat,
Ca-i de criza afectat!
Sania-i la-nregistrat,
Taxa auto s-a triplat!

Renii banca i i-a luat,
C-are rate mari de dat!
Dar s-a dus la magazin
Sa ne ia cadouri, plin,

Dar cand a fost de platit,
Cardul nu era valid!
Intre timp s-a-mprumutat
Si cadouri tot a luat!

Asa ca tu poti s-astepti,
O sa vina ca-n povesti!
Si ti-a pregatit un dar
De care nici nu ai habar!

Iti urez un Craciun Fericit
Alaturi de cei pe care ii iubesti
Si care te iubesc la randul lor!

2. Sarbatorile au sosit,
Bradul l-am impodobit,
Si in graba cea mai mare
SMS-uri... baga tare!

Rude, prieteni si amici,
Pe toti ii SMS-uiti,
Uitand cum era odata,
Cand umblam din poarta-n poarta.

Puneti mana si sunati!
Pe net nu mai cautati,
SMS-uri vechi, banale,
Si mereu impersonale...

Eu va pup si va iubesc,
Toate bune va doresc,
Promit sa va sun mereu,
Am minute, nu e greu!

3. Sa va fie casa, casa,
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu'n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.

4. L-am visat pe Mos azi noapte,
Tot venea c-un sac in spate,
Sa v-aduca sanatate
si cadouri multe, toate,
Deci asteapta-l, ca el vine,
Chiar acum este la mine!

Sarbatorile cand vin,
Sa va fie cosul plin,
Sa aveti pe saturate,
Casa plina, sanatate,
Punga sa geama de bani,
Mult noroc si La Multi Ani!

5. Mos Craciun vine tiptil,
Niciodata nu-l simtim.
Dar de fiecare data
Lasa-n fiecare poarta,
Fericire si iubire,
Sanatate pe vecie.
Craciun fericit
Si un An Nou mai bun!

6. Iata, vine Mos Craciun,
Insa, fara sanioara,
Un ren e bolnav
Si nu-i zapada afara,

Dar in sacul lui,
Are incarcate,
Sincere urari,
Multa sanatate,

Doar belsug in casa
Si-o viata frumoasa!
Craciun Fericit!

7. Mos Craciun cu paru cret,
S-a ascuns intr-un cotet
Ca i s-a urcat la cap
Criza cea de neuitat.
Astfel ca-ti urez sa ai
Bucurie si malai,
Sanatate, La Multi fani,
Un butoi de vin cum n-ai
Si tovarasi sa petreci,
Pana nu te mai ridici!
Craciun Fericit!
(Si ai grija la parale, ca e criza)

8. Mos Craciun cica-i om bun,
Eu il cred, dar nu stiu cum.
Insa ce-ti doresc acum eu tie,
Nu-i de Mos... e Bucurie!
Sanatate, La Multi Ani!
Si de vrei, si-un car cu bani!
Eu nu-ti pot decat ura,
Restu' este treaba ta!
Craciun Fericit!
La Multi Ani 2012!

9. Buna ziua, eu sunt Mosu',
Cel cu nasu-n pic cam rosu,
Si-am venit prin telefon,
Nu pe usa sau pe horn,
Cu urari de fericire,
Sanatate si iubire!
Craciun Fericit!

MESAJE DE CRĂCIUN, SMS-URI DE CRĂCIUN, URĂRI DE CRĂCIUN
"Mos Craciun bate la usa,
Scoate mana din manusa
Si va da din palma lui,
Darurile cerului,
Langa brad si langa focCele mai frumoase urari de Craciun
Sa va umple de noroc!
Craciun fericit!"

"Sarbatorile cand vin,
Sa va fie cosul plin,
Sa aveti pe saturate,
Casa plina, sanatate,
Punga sa geama de bani,
Mult noroc si La multi ani!"

"Bradul e impodobit,
Mosul inca n-a sosit,
Incepeti sa colindati,
Si pe el sa-l asteptati.
Va veni la fiecare,
Cu cadouri si-o urare:
Un Craciun plin de iubire,
Sanatate, fericire,
Mult noroc si impliniri
Si ani plini de bucurii!"

"Acum cand timpul sta sa-si imparta trupul intre vechi si nou,
Cand colindul isi pregateste cu emotie armoniile,
Cand magii strabat distantele pentru clipa cea de taina,
Acum, dupa Sfanta porunca a datinii strabune,
Iti incredintez gandurile frumoase de calde urari de fericire,
Sanatate, belsug si impliniri!
Un Craciun frumos alaturi de cei dragi!"

 
Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!
Cele mai frumoase urari de Craciun
De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi si inima pentru speranta, bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere stiind ca daca avem credinta drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri!
 
Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatare, belsug si fericire!
 
 
 
Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!
Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!
Din lumina Sarbatoririi Nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor!
E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul tau. Sarbatori fericite!

Sms-ul de Craciun este cea mai usoara si cea mai ieftina modalitate de a transmite un gand bun tuturor celor dragi de sarbatori, mai ales in aceasta perioada, in care ploua cu oferte de sms-uri gratis.
Fie ca sunt scrise din suflet, fie ca sunt mesaje haioase preluate de pe internet, toti ne bucuram cand telefonul ne anunta ca avem un mesaj nou.
Cel mai adesea optam sa trimitem mesaje haioase, mai ales prietenilor, sms-uri personalizate, pentru fiecare amic in parte.
Sms-ul de Craciun a devenit deja un obicei pentru fiecare: fie in seara de Ajun, fie chiar in ziua Craciunului stam si scriem mesaje, semn ca ne amintim de toti cei dragi. Iata cateva exemple de mesaje SMS de Craciun si Sarbatori in general:

MESAJE SMS de Craciun - mesaje religioase

 La pragu-ti vin din nou colinde sa iti cant cu leru-i ler si domn din cer... Astazi Hristos s-a nascut. Craciun si pace!
 Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi!
De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.
 Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori Fericite!
 Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inimă de lemn.Fie ca sfanta sarbatoare sa readuca aurul in sufletele noastre. Sa aveti parte numai de lumina in inima si gand. Sarbatori fericite.
Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!
Iubirea divina coboara printre noi, ca o ninsoare naiva aducand cu ea bucuria Nasterii Mantuitorului.
 Fie ca Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie,sanatate si multa intelepciune pentru anul care vine. LA MULTI ANI !

Ridica-ti fruntea ta CRESTINE
Azi catre RASARIT,
Si-n casa CANDELA SA ARDA
Caci DOMNUL NOSTRU S-A NASCUT!

Mesaje SMS de sarbatori
In murmurul tainic al colindelor de Craciun sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire. La Multi Ani!
La ceas de sarbatoare cand anul are tamplele ninse, iar colindele ne incalzesc sufletul cu bucuria Craciunului, va doresc sanatate, pace si prosperitate
Ma uit pe cer
rasare o stea.
oare-i a mea, sau Domnul vestitu-nea sosirea lui,
a mantuitorului?
deie domnul sanatate, pace si bunastare asupra dvs. si familiei dvs.craciun fericit

De Craciun, s'aveti brad incarcat, mos bogat, pahar inchinat, vin curat, gand luminos si impliniri. Craciun Fericit
Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfirsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.
Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2009 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri!
Sa primim odata cu colindatorii si lumina, caldura, linistea, dragostea si impacarea celui nou, veselia si viata. Ca iarba sub zapada, ca fulgul in zbor sa primim speranta unui an nou.
A mai trecut un an ...
Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit..
Fii mandru ca ai ramas acelasi suflet cald.

Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
"La Multi Ani!"

Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde...
Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite...
LA MULTI ANI!

Fie ca spiritul sarbatorilor de iarna sa patrunda in casa si in sufletul tau si al tuturor celor dragi ! Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in 2009! In speranta unui an mai bun, va trimit o boare de sanatate, un strop de incredere si fericire !
Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti.
Sa avem un 2009 asa cum ni-l dorim!

Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire.Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati. LA MULTI ANI CU SANATATE!
Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!
In cupa de cristal a Craciunului adaug o picatura de bunatate si liniste astfel incat magia Sfantului Craciun sa te plimbe pe voalul credintei si a bucuriei ca s-a nascut pentru noi Iisus Cristos.
Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!
E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. CRACIUN FERICIT!
Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!
De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri!
Sa gasiti pe fiecare ramura a bradului implinirea viselor si cheia succeselor viitoare, iar MOS CRACIUN sa aduca doar pentru voi un SAC PLIN La multi ani!
Mesaje SMS de Craciun - mesaje de dragoste
Mos Craciun mi-a promis ca-mi va aduce anul acesta ceva frumos si nostim daca voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte baiat din lume si acu te voi avea in sfarsit!
De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris mosului ca te vreau pe tine de Craciun
Sa ne pierdem printre globuri si beteala, sa alergam prin ninsoare ca niste copii, sa ne ingropam in cadouri si sa ne iubim ca doi nebuni... de Sarbatori!
Abia astept anul ce incepe pentru a-l putea petrece alaturi de tine.
Iti urez cele mai fericite sarbatori!

De fapt tu aduci magie in fiecare clipa vietii mele.
Nu sper, pentru ca stiu ca anul 2009 va fi unul plin de intelegere, dragoste si bucurie intre noi.

Sunt nerabdator sa petrec inca o data sarbatorile de iarna cu tine. Ma simt ca intr-o poveste, sunt fermecat sa am in preajma mea o fiinta atat de magica intr-o perioada magica a anului.
In perioada asta a anului vreau sa-ti spun ca singura magie pe care o simt nu e cea a Craciunului, ci magia ta... Te iubesc si vreu sa-mi petrec toate zilele de Craciun cu tine!
Ori de cate ori petrec timp departe de tine, imi pare ca e timp irosit. Tu dai inteles zilelor vietii mele. N-as putea sa-mi petrec sarbatorile de iarna nicaieri altundeva decat langa tine. Noi doi, multa zapada, ascultand colinde... Nu e nimic mai imbietor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu