căutare personalizată

marți, 13 martie 2012

Cel mai ieftin media player Full HD --- 199 lei, nou cu garantie 2 ani

                

MediaPlayer K-World M200   este un player mic, dimensiunile de 19.6×13.1×3.7 cm făcându-l apt să fie înghesuit practic oriunde este nevoie de el. Construită integral din material plastic, carcasa are un design plăcut, singurul neajuns fiind suprafaţă glossy folosită pentru partea superioară, o capcană extrem de eficientă pentru amprente. Partea superioară oferă doar şase butoane de control, cele 4 taste direcţionale, butonul de validare şi cel pentru funcţia de Exit/Back. Partea frontală adăposteşte LED-urile indicatoare pentru conectorul setat (Compozit sau Component/HDMI), slotul pentru cardurile de memorie MMC/SD, senzorul telecomenzii şi doi conectori USB. Este îmbucurătoare prezenţă a două sloturi USB doarece utilizatorul poate opta pentru conectarea a două unităţi de stocare sau pentru o placă de reţea wireless compatibilă care va extinde posibilitatea de conectare dar şi datorita faptului că poate scăpa fără prea multe cabluri atârnate în cazul dureros de concret, prin care am trecut şi eu, în care un singur port USB nu poate asigura suficientă putere pentru un HDD portabil. Partea din spate oferă conectorul HDMI, portul Fast Ethernet şi conectorul audio digital coaxial. Conectorii RCA pentru semnalul audio stereo şi Component sunt amplasaţi pe partea stângă a echipamentului, o decizie normală ţinând cont de dimensiunile echipamentului, acest aspect transformând însă destul de repede toată treaba într-o caracatiţă hidoasă de cabluri. Conectorul Y (verde) din cadrul seriei de conectori Component oferă şi funcţia de ieşire video Compozit.
P91200032 150x150 Kworld M200P91200041 150x150 Kworld M200P91200061 150x150 Kworld M200
Telecomanda nu se remarcă cu nimic, aceasta achitându-se bine de sarcini. Aspectele deranjante sunt dimensiunea cam mică a unor butoane, cum ar fi cel de Exit/Back, şi lipsa din cadrul interfeţei grafice a unor explicaţii pentru funcțiile F1 – F4. Butoanele permit saltul rapid între diferite module ale media player-ului, controlul redării şi apelarea tutori opțiunilor aferente acesteia.
Kworld nu prea a strălucit atunci când a venit vorba de interfeţe grafice, aplicațiile pentru tv-tunerele livrate pe piaţă fiind destul de puțin aspectuoase şi ergonomice. Interfaţă M200, chiar dacă se achită de sarcini, are unele deficienţe care ar putea fi uşor corectate…
Meniul principal, prezent la fiecare pornire a media player-ului, prezinta o serie de iconuri de mari dimensiuni pentru fiecare din modulele de redare video, audio, imagini, text şi Flash, la care se adaugă opțiunile echipamentului, browser-ul UPnP AV şi indicatoarele grafice pentru cele 3 surse de conținut (2 x USB şi card reader-ul). Fiecare dintre aceste module poate fi particularizat după dorinţă, aici regăsindu-se atât setări generale, cum ar fi modul de afişare sau sortare, cât şi particulare, cum ar fi durata slideshow-ului pentru imagini, a subtitrărilor si modului de afişare pentru video sau a modului de repetare pentru audio. Modul de utilizare este simplu si intuitiv, redarea fişierelor cu ajutorul lui Kworld M200 fiind o activitate banală chiar şi pentru cei speriaţi de tehnologia modernă. În cursul redării, tasta OK va apela un meniu care permite vizualizarea controalelor şi opţiunilor contextuale, toate putând fi însă apelate şi direct cu ajutorul telecomenzii.

Vizionati filmele la 1080p pentru o experienta vizuala optima

Media player-ul KWorld ofera posibilitatea de a reda o varietate de formate video, cum ar fi AVI, MKV, MOV, MP4 si M2TS. Puteti viziona videoclipuri in formatul H.264 decodate la 1080p pentru o experienta vizuala optima.

Efecte audio furnizate de AC3 & DTS via HDMI/Coaxial

Acest media player KWorld poate decoda AC3/DTS prin conexiunea HDMI la televizor sau la un alt dispozitiv de amplificare, pentru a va bucura de o calitate audio cat si video la un nivel superior.

M200 suporta retea UPnP


Conecteati-l la retea si puteti reda fisierile din PC.
Transforma sufrageria intr-un centru de divertisment multimedia!

Cod: K-M200
Formate de fisiere suportate:
Formate video suportate:
H.264
MPEG 4 (DIVX 4/5/6 ; Xvid)
MPEG1/2
Real Video
Flash
Formate audio suportate:
WMA, WAV, OGG, AAC, AC3, M4A, RA/RM
Formate foto suportate:
JPEG, BMP, PNG
Formate subtitrari:
SRT, SUB, SMI, SSA
Codecuri video:
RM/RMVB
Dat / VOB / MPG / MPEG
AVI
MP4
MKV
M2TS
MOV
SWF
Iesiri Audio/Video:
Conector:
1 x AV / Y
1 x Pb
1 x Pr
1 x Coaxial
1 x RCA
Interfata:
HDMI
Caracteristici generale:
Conectivitate:
2 x USB2.0 Host
1 x RJ45
Continut pachet:
Card Reader 2 in 1 (MMC/SD)
Altele:

6 butoane (functii)
1 x AV LED
1 x YPbPr/HDMI LED


Vezi produsul si la Emag.ro
Cauta produsul si la Media Galaxy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu