căutare personalizată

marți, 13 martie 2012

Aparat foto DSLR Nikon D3100, + 2 obiective si cadouri oferta limitata   Nikon D3100 este succesorul celui mai bine vandut aparat foto DSLR din Europa, D3000, si este dotat cu un senzor nou CMOS de 14,2 MP, 11 puncte de focalizare, un mod de filmare Full HD si Live View cu mod de focalizare automata chiar si in timpul filmarii. Pastreaza de la predecesorul sau popularul mod Ghid, care ofera acum si imagini de exemplificare pentru anumite setari, cum ar fi cazul schimbarii diafragmei sau a vitezei de declansare.

      
                                                            Comanda online
 Aparat foto DSLR Nikon D3100, obiectiv 18-55 VR+ obectiv 55-200 vr, geanta si card la in pret Soc
Realizat mai ales pentru cei care fac primii pasi in fascinanta lume a aparatelor foto DSLR, Nikon D3100 poate surprinde fotografii extraordinare chiar daca utilizatorii nu au cunostinte de tehnica fotografica. Gama larga de setari automate include Selectorul Automat de Scena care alege automat modul scena cel mai potrivit, Recunoasterea Scenei, un sistem care analizeaza cadrul pentru a optimiza setarile aparatului foto si modul Ghid, care ofera pas cu pas toate informatiile necesare pentru a realiza fotografia dorita.
Insa D3100 este cu adevarat un DSLR Nikon, oferind o calitate uluitoare a imaginii si permitand posibilitati creative infinite celor care doresc sa foloseasca aparatul foto in mod manual. Cele 11 puncte de focalizare sunt perfecte pentru a surprinde fotografii clare chiar daca subiectul se afla in miscare rapida, iar sensibilitatea la lumina de pana la ISO 12800 va permite realizarea de fotografii in conditii de iluminare foarte dificile. Modul D-movie aduce, pe langa filmarea in format Full HD, si o serie intreaga de functii de editare video incorporate si focalizare automata in timpul filmarii.

Pentru a imbunatati si mai mult calitatea imaginilor si filmelor, Nikon a introdus odata cu D3100 si un nou sistem de procesare a imaginii, denumit EXPEED 2. Acesta imbunatateste performanta senzorului CMOS, crescand sensibilitatea aparatului in lumina scazuta, oferind culori mai clare si mai puternice; de asemenea, acesta reduce zgomotul de imagine si ofera filme de o calitate mai buna.
Nikon a echipat D3100 cu un senzor CMOS nou proiectat pentru detalii extraordinare ale subiectului si gradatii line de culoare. Indiferent daca realizati fotografii sau inregistratii filme HD in format complet, senzorul este crucial pentru calitatea imaginii. Numarul mare de pixeli al senzorului D3100 produce fotografii de o claritate exceptionala, dezvaluind toate nuantele scenei originale cu minim de zgomot — ideal pentru texturi cu detalii subtile si fundaluri defocalizate fara granulatie.


Sensibilitate ISO 100-3200 (ce se poate extinde la echivalent ISO 12800)

O setare maxima ISO de 3200 (intervalul standard) va permite sa fotografiati la viteze ridicate ale declansatorului, reducand incetosarea provocata de miscarea aparatului foto in scene cu iluminare scazuta. Fotografiile de interior si in asfintit vor avea un aspect natural, fara a fi nevoie de trepied sau blit. Mai mult decat atat, vitezele ridicate ale declansatorului ingheata actiunea in situatii dinamice, cum ar fi copiii la joaca si evenimentele sportive. Pentru si mai multa versatilitate, setarile Hi 1 si Hi 2 ale D3100 maresc capacitatea ISO la echivalent 6400 si respectiv 12800.

Selector automat scena
D3100 selecteaza automat modul scena care se potriveste situatiei de fotografi ere si subiectului. In timpul fotografierii cu vizualizare in timp real cu selectorul de moduri pe Auto sau Auto (fara blit). Selectorul automat de scena activeaza automat modurile Portret, Peisaj,  Prim-plan sau Portret de noapte in functie de scena. Pentru si mai multa comoditate, se afi seaza o pictograma in coltul din stanga sus al monitorului LCD care afi seaza modul selectat.
Vizualizare in timp real cu noile moduri AF si monitorul de 7.5 cm (3 inci)
Modul de vizualizare in timp real va ofera o modalitate intuitiva si familiara de a fotografia animale de companie care se joaca sau copii aflati in miscare.
Doar comutati si sunteti gata de actiune. Cand sunt activate modul de vizualizare in timp real si noua functie AF cu servomecanism permanent (AF-F), aparatul foto mentine subiectii in zona de focalizare fara a fi nevoie sa apasati butonul de eliberare a declansatorului - convenabil pentru fotografii si filme.D-Movie — Calitate de inalta definitie

Descoperiti diferenta oferita de un aparat foto SLR digital atunci cand inregistrati filme. O gama larga de obiective NIKKOR va ofera libertatea de a explora diferite unghiuri si de a obtine fundaluri frumos defocalizate in vreme ce sistemul avansat de imagine al D3100 va asigura calitate de exceptie. Iar pentru secvente de actiuni, noua functie AF cu urmarire subiect focalizeaza corespunzator asupra subiectilor. Dupa inregistrare, vizionati filmele pe un monitor LCD de 7.5 cm (3 inci) si realizati actiuni simple de editare cum ar fi decuparea scenelor inainte sau dupa un anumit punct si extragerea cadrelor statice. Compatibilitatea HDMI va permite sa conectati aparatul foto D3100 la un HDTV, redarea fi ind administrata prin intermediul telecomenzii televizorului.


Sistem AF cu 11 puncte
Functia precisa si rapida de focalizare automata a D3100 raspunde imediat la schimbari in scena sau compozitie, mentinand focus clar pentru a captura expresiile trecatoare si sporturile rapide. Punctul de focalizare central extrem de important dispune de un senzor de tip incrucisat, iar modelul de suprapunere asigura un vizor clar, neaglomerat. Mai multe moduri de focalizare automata acopera aproape orice situatie, inclusiv AF cu zona automata care subiectul asupra caruia se va focaliza, iar functia de urmarire 3D mentine focalizarea asupra subiectului, indiferent de schimbarile in compozitie, atata timp cat butonul de eliberare a declansatorului este apasat pana la jumatate.

Picture Control

Extindeti posibilitatile de exprimare creativa cu Picture Control. Sase setari — Standard, Neutru, Intens, Monocrom, Portret si Peisaj — va permit sa decideti aspectul fotografiilor si filmelor dumneavoastra HD inainte de a inregistra. In plus, puteti ajusta claritatea, contrastul, luminozitatea si saturatia pentru a personaliza setarile.


Obiectivele VR NIKKOR reduc incetosarea in fotografii si filme HD, cauzata de miscarea aparatului foto care se
intampla de obicei la viteze scazute ale declansatorului, cum ar fi in medii cu iluminare scazuta sau cand utilizati
obiective micro sau telefotografice. Spre deosebire de sistemele de stabilizare a imaginii in aparatele foto, sistemul VR de la Nikon se afla in obiectiv, ceea ce permite corectarea incetosarii in vizor, ajutand compozitia si focalizarea, deoarece imaginea ramane stabila.


                                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu