căutare personalizată
f64.ro

miercuri, 17 iunie 2009

Microsoft pregateste Zune HD


Microsoft a creat Zune pentru a concura cu iPod-ul celor de la Apple. Si din cauza intarzierii pe care a avut-o, Zune, desi pe alocuri mai bun, nu s-a putut impune. Pentru a se distanta si mai bine de noul concurent, Apple a introdus mult mai atractivul iPod Touch.

Si abia acum Microsoft are un raspuns: Zune HD. Si principalul loc unde s-a lucrat a fost display-ul, acum un touch screen capacitiv, cu diagonala de 3.3″ (8.4 cm) si rezolutie de 480*272 pixeli (format 16:9). El foloseste tehnologia OLED si recunoaste mai multe atingeri simultane.


Alta aditie importanta este noul radio HD, care beneficiaza de o receptie mult mai clara, un numar sporit de canale, si informatii digitale ale melodiei ascultate, ca si cum ar fi din memoria interna. Iar Zune HD va fi la momentul lansarii singurul mp3 player cu un astfel de radio.

Noul Zune pastreaza conectivitatea Wi-Fi disponibila si la primul model. Dar acum poate intra si pe Internet, prin intermediul hot spot-urilor si al browser-ului derivat din Internet Explorer. Si vom avea si iesire video HD, capabila de rendare la rezolutie 720p. Iar un accelerometru si o tastatura virtuala completeaza tabloul.

Si s-a lucrat si la design, Zune HD avand un aspect mult mai ingrijit si elegant. Noul mp3 player este asteptat in magazine undeva in toamna lui 2009.

Sursa Arena It

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu