căutare personalizată
f64.ro

luni, 8 aprilie 2013

Jailbreak pe iOS 6.1.3 imposibil de facut cu EvasiOn

Cei de la EvasiOn sunt momentan in imposibilitatea de a crea jailbreak untethered pentru iOs 6.1.3.
Lansat ieri, iOS 6.1.3 rezolva un bug de securitate care permitea hackerilor sa se strecoare in spatele ecranului de blocare si sa efectueze apeluri telefonice, sa citeasca mesaje sau mailuri.
Odata cu upgrade-ul la iOS 6.1.3, rezolva si cateva bug-uri care permitea celor de la EvasiOn sa strecoare exploit-urile care duceau la un jailbreak untethered pe iOS 6. Cei care fac upgrade la iOS 6.1.3 nu vor mai putea face jailbreak dispozitivelor Apple cu EvasiOn. Din pacate pentru cei care deja au facut un upgrade la aceasta versiune, dispozitivele Apple nu permit un downgrade.

Pentru cei care au versiuni mai vechi de dispozitive din generaia A4, pot inca face jailbreak dispozitivelor cu redsnow, insa este un jailbreak tethered ceea ce inseamna ca dispozitivele vor trebui conectate la un calculator pentru repornire.
Evasion s-a dovedit a fii una din cele mai populare aplicatii jailbreak de pana acum, fiind descarcata de 7 milioane de utilizatori. Din pacate se pare ca odata cu update-ul la iOS 6.1.3, ei au fost depasiti, gaurile lasate de Apple care au permis celor de la Evad3rs sa puna stapanire pe dispozitivele lor, au fost astupate.

Mai multe detalii: http://www.tutorialeit.net/index.php/tutoriale-smartphone/63-jailbreak-pe-ios-6-1-3-imposibil-de-facut-cu-evasion

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu