căutare personalizată
f64.ro

marți, 11 decembrie 2012

Cumpara de la Altex Camera foto NIKON D7000, 18-105, 16.2 Mp si prinzi cele mai tari promotii....

 

 


  Vino in perioada  5 decembrie -16  decembrie 2012 in  magazinele ALTEX si MEDIAGALAXY   ,on-line pe www.altex.ro sau www.mediagalaxy.ro si cumpara  o Camera foto digitala NIKON D7000 18-105, 16.2 Mp, 3 inch si vei avea parte de 3 surprize.

1.Vei plati pe aparat cu 1600 lei mai putin adica in loc de 5599.9 lei in ceasta perioada platesti doar 3999.9 lei  grabeste-te stocul este limitat

Comanda on- line

 

2. Achizitioneaza de la Altex un aparat foto Nikon DSLR si primesti si profesor de fotografie direct la tine acasa. La orice Nikon DSLR primesti gratuit primul curs foto pe DVD din Romania



 3.Incarca o fotografie in aplicatia Sarbatori Nikon in perioada 03-31 decembrie 2012 in care sa surprinzi atmosfera de sarbatori. Poti castiga zilnic cate un obiectiv AF-S DX 55-200mm f/4-5.6 G ED VR si una dintre cele 20 de cani termoizolante Nikon

 https://www.facebook.com/Nikonisti/app_426927450707087

Astea da oferte!!!

Nikon D7000

Dispunand de tehnologii de imagine de top intr-un corp extrem de portabil, D7000 marcheaza o noua era in flexibilitatea creativa. Destul de solid pentru a calatori oriunde si suficient de puternic pentru a face fata oricarei situatii, gama sa de functii avansate va satisface orice fotograf pregatit sa isi dezvolte abilitatile. Daca fotografia este pasiunea dumneavoastra, acesta este aparatul foto D-SLR de care aveti nevoie.
Calitate a imaginii si viteza imbunatatite: motor EXPEED 2 de procesare a imaginii
Uneori doriti sa surprindeti tonurile subtile ale unui asfintit. Alteori, veti dori sa inghetati actiunea. Cu D7000 ambele situatii sunt posibile, gratie ultimei generatii a motorului de procesare a imaginii, EXPEED 2, care realizeaza mai multe sarcini, cu o viteza si putere mai mare. Va puteti astepta la gradatii mai line ale tonurilor, chiar si in conditii dificile de umbre si zone luminate, pentru o adancime mai mare a imaginilor dumneavoastra. Fotografiati continuu la aprox. 6 cadre pe secunda, pentru a surprinde actiunea pe care ati fi pierdut-o.


Durabil si protejat: corp compact din aliaj de magneziu si etansare impotriva umezelii si a prafului

Cu capace posterior si superior din aliaj durabil de magneziu, D7000 este pregatit pentru exterior. Inginerii Nikon au acordat o deosebita atentie imbinarilor partilor exterioare, utilizand un sistem durabil de etansare impotriva prafului si umezelii. Corpul compact a fost supus unei serii de teste de mediu pentru a i se demonstra durabilitatea fi abila.


Functionare intuitiva: selectoare, butoane si comutatoare localizate strategic

Fiecare selector de pe D7000 a fost plasat strategic pentru functionare fara cusur. Selectorul de moduri si cel pentru modul de functionare sunt asezate pe aceeasi axa pentru acces mai facil. Doua noi setari pot fi atribuite selectorului de moduri. Selectorul pentru modul de functionare asigura un mod de declansare silentios pentru functionare tacuta. Structura de comutatoare si butoane proiectata intuitiv faciliteaza inregistrarea filmelor, permitand activarea modului de vizualizare in timp real prin apasarea unui singur buton.


Orizont electronic virtual

Util in special pentru fotografi erea peisajelor, orizontul virtual indicat pe LCD va permite sa confirmati cand aparatul foto este aliniat cu planul. Se poate afisa si in modul de fotografiere cu vizualizare in timp real. In plus, puteti confirma daca aparatul foto este aliniat cu planul prin intermediul vizorului optic, cu orizontul virtual din vizor.
Un mecanism de alimentare cu raspuns mai rapid
Spuneti adio oportunitatilor ratate. D7000 dispune de un nou mecanism pentru a angrena miscarile precise si rapide ale oglinzii, oferinduva o intarziere a declansatorului de aprox. 0.052 secunde si timp de pornire de aprox.
0.13 secunde. Mai mult decat atat, puteti fotografi a continuu la o viteza de 6 cadre pe secunda, in ambele moduri de conversie A/D de 12 si 14 biti pentru format RAW.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu