căutare personalizată
f64.ro

miercuri, 21 noiembrie 2012

BLACK FRIDAY 2012 la Altex

Black Friday, cel mai asteptat eveniment din acest an, a inceput la Altex cu MEGAREDUCERI de astazi - 21 noiembrie si  se va prelungi  pana duminca, 25 noiembrie.

Echipa Altex Romania a pregatit pentru voi  oferte speciale pentru aceasta zi cu mega-reduceri,  pentru toate categoriile de produse: IT, televizoare, electrocasnice mari, smartphoneuri, electrocasnice mici, entertainment si gaming.
Surprizele pregatite si produsele cu discount sunt anuntate zilnic, incepand de astazi, prin intermediul Newsletter- ului Altex, iar vineri pe 23 noiembrie pe site-ul altex si in magazine se va produce marele reveal : discounturi la mii de produse din toate familiile, si din intreaga paleta de branduri.
Produsele care participa la Black Friday sunt semnalizate deja pe www.altex.ro si  in magazinele Altex cu  postere si  etichete speciale.
Programul de lucru pentru perioada 21-25 noiembrie al magazinelor Altex il gasiti afisat aici: http://www.altex.ro/magazine-altex/.
Va asteptam de astazi in magazinele Altex si pe www.altex.ro sa descoperiti ofertele de Black Friday. Daca va doriti un nou televizor, o masina de spalat sau o camera foto cu care sa imortalizati cele mai placute moment alaturi de cei dragi, acum este momentul potrivit de shopping.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu