căutare personalizată
f64.ro

marți, 6 decembrie 2011

Cel mai bun Led 3d raport calitate pret: Televizor LED 3D Samsung, 81cm, FullHD, 32D6000




Full HD 1080p
Mai aproape de realitate. Televizoarele Full HD de la Samsung ofera o rezolutie dubla fata de televizoarele HD TV standard, pentru imagini realiste, cu texturi îmbogatite, care va captiveaza mintea si va îmbogatesc experienta vizuala.

Ecran de tip Ultra Clear Panel
Spuneti adio imaginilor neclare. Noul filtru si modul de realizare a afisajului de la Samsung elimina imaginile duale si stratificate, pentru ca dvs. sa va puteti bucura de imagini TV precise, de claritatea cristalului, din aproape orice unghi.

Wide Color Enhancer Plus
Vedeti adevaratele culori ale lumii. Wide Color Enhancer Plus de la Samsung utilizeaza un algoritm avansat pentru a îmbunatati semnificativ calitatea imaginii: reda chiar si tonuri subtile si detalii pe care televizoarele mai putin avansate nu le pot reproduce.

Clear Motion Rate
Experimentati adevarata claritate a imaginii cu Clear Motion Rate de la Samsung. Spre deosebire de „rata de reîmprospatare”, care explica o parte a calitatii imaginii, Clear Motion Rate tine cont de trei factori: chipset, panou TV si iluminare de fundal.Cu ajutorul noului standard de masurarea a claritatii imaginilor in miscare veti observa diferenta.

Filtru de zgomot digital
Cu filtrul de zgomot digital de la Samsung, urmariti programele analogice la claritatea cristalului, ca si cum ar fi fost difuzate digital. Filtrul ajuta la eliminarea „zgomotului” digital care se vede pe ecranul dvs.

Search All
Gasiti mai mult continut TV. Functia Search All de la Samsung va aduce modalitati simple de localizare a emisiunilor pe care doriti sa le urmariti.
Social TV
Împartasiti mai multe cu prietenii si cu familia. Functia Social TV de la Samsung va permite sa scrieti pe blog si sa discutati despre emisiunile care va plac – prin intermediul site-urilor si al serviciilor precum Facebook, Twitter si Google Talk – în timp ce va uitati la televizor. Retineti ca disponibilitatea Social TV depinde de regiune.

Smart Hub
Schimbati continutul si modul în care vizionati programele TV cu Smart Hub de la Samsung. Acum puteti descarca diferite aplicatii pentru a cauta continut TV în timp ce urmariti programe în direct.

Auto Contrast 3D
Intensificati experienta de vizionare. Functia integrata Auto Contrast 3D de la Samsung utilizeaza tehnologia avansata de redare pentru a îmbunatati impresia de adâncime 3D si pentru a produce imagini vaste, surprinzator de realiste.

3D Sound
Cufundati-va în sunet 3D. Tehnologia de redare în profunzime de la Samsung produce sunet 3D la fel de vast si de realist ca în cinematograf, pentru o experienta audio atât de captivanta încât veti uita ca priviti la televizor.

AllShare
Reuneste tot continutul. AllShare se conecteaza wireless la dispozitive mobile prin tehnologia DLNA pentru ca filmele, fotografiile si muzica stocata pe ele sa poata fi vizualizate, ascultate sau distribuite pe televizorul dvs. Smart TV.
HDMI 1.4
Multiplicati continutul media. Patru intrari High Definition Multimedia Interface™ (HDMI®) va permit sa cresteti viteza datelor digitale de înalta definitie de la diferite dispozitive direct la televizorul dvs. Smart TV, oferindu-va mai mult continut de care sa va bucurati pe ecran.

Connect Share Movie
Conectati dispozitivele dvs. digitale. Tehnologia ConnectShare Movie™ va transforma televizorul într-un sistem Home Theater – pur si simplu conectati unitatea de memorie USB sau hard diskul pentru a rula filmele, fotografiile si muzica stocata.

Anynet
Concentrati-va controlul. Tehnologia Anynet va permite sa controlati toate dispozitivele digitale compatibile HDMICEC, indiferent de producator, cu o singura telecomanda, pentru o experienta fluida a divertismentului de acasa.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu