căutare personalizată
f64.ro

miercuri, 2 noiembrie 2011

Reducere 11% la orice televizor Samsung

Card Cadou de pana la 900 lei la toate TV-urile Samsung.
Cumpără orice televizor Samsung în perioada 1 – 15 noiembrie 2011 (inclusiv) si primesti 11% din valoarea sa inapoi, sub forma de Card Cadou!
Cardul Cadou poate fi utilizat in perioada 15 – 30 ianuarie 2012, pentru a comanda orice produs marca Samsung din urmatoarele categorii: Televizoare, Sisteme Home Cinema, Aparate Foto Compacte, Camere Video, Ochelari 3D, Suporturi.
Cumpară orice produs de la eMAG în perioada 1 – 23 noiembrie 2011 și primești un Card Cadou cu o valoare în funcție de vârsta ta. De exemplu, daca ai 34 de ani, primesti 34% din valoarea comenzii sub forma de Card Cadou.
Când pot folosi Cardul Cadou?
Cardul Cadou poate fi utilizat in perioada 1 – 29 februarie 2012, pentru a comanda orice produs din urmatoarele categorii: Televizoare, Masini de spalat rufe, Masini de spalat vase, Aparate Frigorifice, Aragazuri, Plite incorporabile, Cuptoare incorporabile, Cuptoare cu microunde incorporabile, Hote incorporabile, Masini de spalat vase incorporabile, Aparate frigorifice incorporabile.
Cum pot sa il folosesc?
Cardul Cadou poate fi utilizat doar pentru comenzi cu o valoare totala de minim doua ori mai mare decat a Cardului Cadou introdus.
Cardul Cadou este transmis in format electronic, prin e-mail, in aceeasi zi dupa emiterea facturii. Cardul Cadou este transmisibil si nu poate fi cumulat cu alte Carduri Cadou.
Vezi aici regulamentul campaniei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu