căutare personalizată
f64.ro

miercuri, 6 iulie 2011

Promotie emag : TVA-ul înapoi la orice aparat foto compacta

Iti recomandam super promotia de la eMAG.ro: TVA-ul inapoi, la orice laptop sau netbook, camera foto, compacta, dslr, monitor si Tv!

Achizitioneaza orice camera foto compact  in perioada 5 - 18 iulie 2011 si primesti TVA-ul inapoi, sub forma de Card Cadou!
Cardul Cadou poate fi utilizat in perioada 1-15 august 2011, pentru a comanda orice produs listat pe eMAG.ro, din categoriile Televizoare, Masini de spalat rufe, Masini de spalat vase, Aparate Frigorifice, Aragazuri, Cuptoare incorporabile, Plite incorporabile, Cuptoare cu microunde incorporabile, Masini de spalat vase incorporabile.

Cardul Cadou este transmis in format electronic, prin e-mail, in aceeasi zi dupa emiterea facturii. Cardul Cadou nu poate fi cumulat cu alte Carduri Cadou.

Detaliile promotiei le gasiti  AICI : TVA-ul inapoi, la orice aparat foto compact :
Daca va doreați un  aparat foto compact, acum este momentul sa va achizitionati unul la un super pret. Va expun doar cateva exemple de configuratii su un raport calitate pret foarte ok:





Poti a vedea   aici cele mai vandute camere foto compacte si restul promotiilor si super preturile la laptop-uri si netbook-uri, acceseaza Detaliile promotiei eMAG.roNu uita ca perioada ofertei este limitata!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu