căutare personalizată

miercuri, 13 iulie 2011

Jocul eRepublik


Ei bine recent, navigind pe un forum am dat de o tema numita "eRepublik" fiind interesat am intrat si am citit tema, ce pot spune e ca "eRepublik" e o joaca online ce se porneste de la orice browser (asa ca va merge si la voi!), ce e ca un fel de simulator politic. Adresa web este www.eRepublik.com. Daca va intrebati ce este eRepublik atunci va voi spune mai detaliat chiar acum:

Atenție!
înainte de înregistrare citiți asta:
În joc este opțiunea de înregistrare după link referal, dacă te înregistrezi după un referal, când vei ajunge la lvl6 - cel ce te invită va obține 5GOLD. Deci, rog sa va inregistrati accesind link-ul dat http://www.erepublik.com/ro/referrer !
Sa ne ajutam impreuna pentru o eRepublika mai buna!

eRepublik este un joc online, un simulator aproape de realitate unde sunt deja peste 200mii utilizatori din toate ţările.
Puteţi alege unul din multele domenii de activitate: politică, massmedia, armată, educaţie, producţie.
La început poate părea plictisitor, dar cu cât joci mai mult, cu atât devine mai captivant.
Uită de toate jocurile de până acum, eRepublik e altceva, te face să simţi pulsul geopoliticii, te pot face să simţi puterea globală în mâinile tale!
Fiecare ţară îşi are moneda proprie, suferind aceleaşi influienţe ca şi în realitate, moneda globală GOLD fiind modelul de referinţă.
Ideea de bază a jocului este activitatea în comun, nimeni de unul singur nu poate realiza ceva şi nici banii virtuali cu care te căpătuieşti nu te vor încălzi cumva în realitate...
Aici sunt partide politice, asociaţii obşteşti, armate, ziare; contrabandă, spionaj, jocuri bursiere; congresmani, preşedinţi, gazetari, palavragii.
Toate posibilităţile dându-ţi libertatea de a practica orice domeniu îţi doreşti.
Începătorii se pot bucura de ajutorul material şi moral al veteranilor, diferite asociaţii oferă gratuit arme, pâine, pachete de sănătate, tichete pentru deplasare sau case.

Sper sa va placa joaca, asa cum mi-a placut si mie! Ne vedem in joacă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu