căutare personalizată
f64.ro

miercuri, 20 iulie 2011

Beneficiarii programului guvernamental Euro 200 pot sa iti achizitioneze sistemul IT si din magazinul Media Galaxy Suceava

 Si in acest an se va rerula programul "Euro 200" pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziţionării de calculatoare.
Beneficiarii acestui program sunt elevii şi studenţii învăţământului de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu venituri brute lunare de maximun 150 lei pe membru de familie, exclusiv beneficiarii unui calculator de tip desktop, conform Ordonanţei de Urgenţă 87/2008 (elevii de liceu care au primit calculatoare în noiembrie 2008). 
  
Media Galaxy a aderat la  programul national Euro 200, prin care Ministerul Educatiei va acorda elevilor si studentilor din familii defavorizate peste 38.000 de cupoane in valoare de 200 de euro fiecare pentru achizitia de PC-uri.

  In reteaua  de magazine Media Galaxy gasesti o serie de avantaje şi servicii speciale pentru beneficiarii Programului Guvernamental Euro 200. Astfel, orice sistem IT, format din calculator şi monitor, comercializat în reţeaua Media Galaxy poate fi achiziţionat pe baza cuponul de 200 de Euro, diferenţa de preţ putând fi eşalonată în rate lunare printr-un serviciu special de creditare oferit de Media Galaxy sau in numerar.

În magazinele Media Galaxy  Suceava ,beneficiarii programului Euro 200 şi nu numai pot găsi o gamă variată de sisteme IT, cu configuraţii dedicate şi la preţuri accesibile. Sistemele au la bază componente de ultimă generaţie şi sunt asamblate la standarde europene de calitate. 
În acest moment la Media Galaxy sunt disponibile în oferta promoţională mai multe pachete speciale formate din sistem desktop, monitor, tastatură, mouse, plus accesorii şi periferice, în funcţie de destinaţia de utilizare. Detalii aici:
Pe întreaga perioadă de desfăşurare a programului, Media Galaxy Suceava va continua să ofere pachete speciale dedicate elevilor şi studenţilor care le veti gasi in magazine .


Adresa magazin : Media Galaxy
Complex Shopping  City Suceava, Calea Unirii, 27 b

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu