căutare personalizată
f64.ro

joi, 21 aprilie 2011

Cum sa iti faci un cont PayPal in Romania

Ce este PayPal!

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
Serviciul oferit de PayPal.com functioneaza ca un cont bancar, singura diferenta este ca printr-un cont Paypal totul se realizeaza electronic, din fata calculatorului, prin intermediul unei conexiuni la Internet. Un utilizator care isi deschide un cont Paypal si il poate "incarca" cu o anumita valoare, pentru acest lucru folosindu-se de un card bancar compatibil cu platile online. Banii vor fi retrasi din contul traditional si mutati in cel electronic. Este important de stiut ca aceasta operatiune nu presupune nici o extrataxa, transferul banilor fiind in sine o plata online, bancile din intreaga lume avand comision 0. Folosirea platilor pe site-uri web din contul PayPal reduc la minimum posibilitatea fraudelor in defavoarea utilizatorului. "

Prin Paypal putem:

1) Plati marfa cumparata online
2) Accepta carti de credit
3) Trimite si primi bani in si din toata lumea
4) Pastra secrete informatiile referitoare la cardul nostru
5) Gestiona cheltuielile online
Ce este paypal
Mai multe motive pentru a alege Paypal vom gasi la sectiunea de ce Paypal.

Este Paypal-ul gratuit?

Da, poti sa-ti creezi un cont Paypal gratuit, pentru a trimite bani prietenilor sau familiei. Poti transfera bani din contul tau bancar intr-un cont Paypal fara a plati taxe. Nu exista taxe pentru clienti care trimit bani din conturile Paypal, dar exista o limita pentru cantitatea de bani care poate fi platita, care poate fi incasata sau retrasa din contul personal. Exista mai multe tipuri de conturi la care variaza taxele si sumele maxime care pot fi transferate. La inceput poti retrage o suma maxima de 500 Euro zilnic (depinde de tipul de cont). Clientii din afara Statelor Unite vor plati o taxa nominala la inceput. Va trebui sa alegi un tip nou de cont daca ai afaceri importante de realizat. Pentru mai multe informatii citeste sectiunea tipurilor de conturi din meniul din partea stanga.
Am eu un cont de PayPal pe care l-am folosit de-a lungul timpului sa cumpar diverse chestii de pe eBay sau pentru a efectua plati online.
  Creeara contului este foarte simpla:
Clik aici pentru inscriere:
Toata treaba a fost foarte rapida: mi-am facut contul pe PayPal, am atasat un card Visa Electron. Poti atasa  si card Visa ori Maestro, dupa aia faci o plata de test de 1 euro,  iar in 3-4 zile a apare, in extrasul de cont sau aplicatia online daca aveti asa ceva depinde de banca, gen BRd net, Bcr Banking, tranzactia efectuata de PayPal pentru verificarea contului. Tranzactie ce continea codul (din 4 cifre) de verificare.
Dupa ce am introdus codul primit toata distractia a fost gata:
Account type: Personal
Status: Verified

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.
Scurt istoric

Lansat in 1998 (si cumparat de Ebay.com in 2002), serviciul de plati pe Internet PayPal a fost destinat cu precadere cetatenilor Statelor Unite, extinzandu-se extrem de repede si in tarile Uniunii Europene, precum si in Elvetia si Norvegia. Romania si Bulgaria au fost tinute in "stand-by", pana in septembrie 2007. PayPal si-a extins serviciile la nivel mondial, peste 90 de natiuni avand acum acces la serviciu. Printre nou intratii in sfera de acoperire a site-ului se numara si Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Maroc, San Marino, Arabia Saudita si Vaticanul. O alta noutate o reprezinta folosirea serviciului si in spaniola, franceza si chineza. "Suntem extrem de incantati sa avem in palmares 190 de tari si versiuni in cele mai vorbite patru limbi," a declarat, citata de Reuters, Dana Stalder, vicepresedinte al PayPal.

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu