căutare personalizată
f64.ro

duminică, 14 februarie 2010

Invitatii Lockerz.com | Invitatii Lockerz Gratuite | Invitatii Lockerz Gratis Unlock you locker!

Lockerz.com* Este vorba despre proiectul celor de la amazon si facebook, ca sa faca un site de comunitati gen(hi5,myspace,facebook unde facand puncte poti sa cumperi diverse lucruri(electronice,jocuri,echipamente de sport,etc) Idea principala a siteului este sa aduci prietenii, sa joci, sa asculti muzica, sa vizionezi videoclipuri , sa autentificezi zilnic, etc. Pentru acestea primesti PTZ-uri(bani virtuali), cu care poti sa scoti premiile!

Site-ul Lockerz.com* este invite-only! Singurul mod în care va puteti alatura site-ului Lockerz.com* este, de a primi o invitatie.


Lockerz e un site destul de popular deja în România,un site în care trebuie să intri în fiecare zi şi să răspunzi la o întrebare gen sondaj.Pe Lockerz e folosit un anumit punctaj,prin puncte (PTZ) primeşti 2ptz pe logare şi 2ptz pe întrebare.Ca orice site, Lockerz vrea să-şi extindă
numărul utilizatorilor.Ideea e că la 20 de membri adăugaţi de tine devii Z-list member,primeşti un tricou şi se dublează punctele primite pe întrebare şi pe logare.Cu aceste puncte câştigate se pot "cumpăra" produse,faza mai neplacută este că se face re-stockul produselor o dată pe luna de obicei pe 15(la ora 0 adică în 14 la ora 24)şi nu apuci să-ţi iei tot timpul ce ai vrut.În România ştiu că au adus tricourile(merită să intraţi şi numai pentru el), ipoduri(de la 150ptz) şi stickuri(40ptz) doar din ce ştiu eu.Puteţi intra pe site numai prin invitaţie,de aceea am făcut acest blog, în caz că vă interesează vă trimit invitaţie(ajunge cam într-o zi deoarece e aglomerat siteul).Pentru invitaţie contactaţi-mă pe adresa de messenger ppccosty@yahoo.com sau lasaţi-vă adresa de messenger la comentarii.Puteţi folosi acest blog ţi pentru a convinge oamenii ce îi invitaţi voi.Vă rog să lasati şi să postaţi comentarii pentru orice nelămuriri, intrebări orice legate de Lockerz.


miercuri, 10 februarie 2010

Canon EOS 500D - DSLR de 15 Mpx si filmare HD

Canon aduce un nou competitor in segmentul entry-level DSLR, modelul EOS 500D. Cunoscut si ca Rebel T1i, acesta este succesorul lui 450D si chiar daca este un dispozitiv din gama entry-level, dupa cum spuneam, prin functiile sale si prin pret se claseaza totusi la limita superioara a acestei clase.

Una peste alta, Canon EOS 500D este o jucarie interesanta pentru fotografi profesionisti cu un buget limitat, care totusi doresc o camera foto capabila. Iar pentru a sprijini acesta afirmatie va voi enumera cateva dintre principalele caracteristici ale acestui aparat foto:

  • Senzor APS-C CMOS de 15.1 MPx
  • ISO 100 – 12800
  • fotografiere in rafala cu 3,4 cadre pe secunda
  • Filmare Full HD (1080p, 20 fps)
  • LCD 3″ – rezolutie 640 x 480 px si Live View
  • Procesor de imagine DIGIC 4
  • sistem de curatare a senzorului
  • compatibilitate cu seriile de obiective Canon existente pe piata
Canon 500D - DSLR entry-level superior

Canon 500D - DSLR entry-level superior

Asadar, cei de la Canon s-au gandit ca senzorul 12.2 MPx al 450D-ului trebuie inlocuit si au venit cu unul de 15.1 MPx, foarte asemanator cu cel folosit pe modelul de clasa superioara, Canon 5D. Senzitivitatea ISO poate fi reglata intre 100 si 3200 , exitand insa si optiunile 6400 si 12800 (pentru marketing, totusi). Procesorul de imagine DIGIC4 este si el de ultima generatie in gama Canon.

In plus, Canon-ul 500D vine cu functie Live View (afisarea imaginii pe ecranul LCD in timp real) si capacitatea de a realiza filme Full HD. Da, in rezolutie 1080p, insa la doar 20 fps. De aceea modul 720p cu 30 fps va fi probabil cel preferat de utilizatori. Oricum, aceasta functie este pioniera pe DSLR-urile Canon.

Sistemul de AF si ViewFinder-ul sunt indentice cu cele utilizate la modelul precedent: sistem de autofocus in 9 puncte , respectivViewFinder PentaMirror cu acoperire de 95% si amplificare 0.87x. Numarul de cadre pe secunda ce pot fi trase de aparat este acum de 3,4 , decent pentru un DSLR entry-level, putandu-se realiza rafale de pana la 170 de fotografii JPG .

Canon 500D vine si cu acelasi tip de baterie ca 450D-ul, modelul LP-E5, ce ii asigura o autonomie teoretica de 400 de poze in conditii de utilizare obisnuita. Mai multe detalii puteti gasi aici si aici.

Canon 500D - mai bun ca predecesorul si cu multe accesorii

Canon 500D - mai bun ca predecesorul si cu multe accesorii

Asadar, din specificatii , Canon-ul 500D pare un aparat foto performant ce incearca sa iasa din segmentul entry-level al DSLR-urilor. Prin noile functii de filmare si senzorul mai mare, acesta incearca sa atace Nikon-ul D90, fata de care are o serie de avantaje (senzor mai mare, filmare 1080p), dar si dezavantaje (fotografiere in rafala cu 4,5 cadre/sec, sistem de AF in 11 puncte, constructie superioara, LCD superior, etc ).





In final, mai trebuie sa va spunem ca 500D-ul va fi mai scump decat inaintasul sau. Pe piata americana doar body-ul va costa 799$ iar kit-ul cu obiectiv 18-55 in jur de 900$ . In Europa preturile vor fi mai piperate, undeva pe la 850 euro body-ul si 1000 de euro kit-ul. Asadar, in Romania il vom putea achizitiona de la Emag.ro
Avand pretul de 2999 lei pentru modelul

DSLR Canon EOS 500D + obiectiv EF-S 18-55 IS sibeneficiind si de urmatoarele cadouri


Geanta foto Crumpler Jimmy Bo 500, negru/kaki
Valoare cadou:
209,00 RON

www.emag.ro


Samsung B5722, un dual SIM: 2 telefoane o singura atingere

Samsung este singurul dintre marii producători care ia în serios telefoanele dual SIM. Restul, Nokia, Sony Ericsson sau alţii nu par dispuşi să facă astfel de telefoane. În schimb, Samsung are deja o gamă bogată, cel mai mai nou fiind Samsung B5722. .









B5722 oferă un set decent de facilităţi. În fruntea listei stă touchscreen-ul care însoţeşte interfaţa grafică TouchWizz. Principala scăpare este lipsa suportului 3G. De asemenea, a doua cartelă introdusă va opera doar pe două benzi (900 şi 1.800 MHz).
Dotările tehnice ale acestui telefon includ:
  • touchscreen de 2.8 inch cu rezoluţie QVGA
  • radio
  • bluetooth
  • cameră foto de 3.2 MP
  • slot microSD
  • baterie de 1.200 mAh
Samsung B5722 a fi lansat în luna decembrie 2009.

Telefonul se gaseste in oferta Emag de la pretul de 780 lei.
Beneficind de 2 ani garantie si livrare gratuita.
Pentru mai multe detalii vizitati siteul www.emag.ro




vineri, 5 februarie 2010

Aparat foto DSLR Nikon D5000, obiectiv 18-55mm f/3.5-5.6 AF-S DX VR + bonusuri


In aceasta luna aparatul foto DSLR Nikon D5000 cu obiectiv 18-55mm f/3.5-5.6 AF-S DX VR aflat in oferta EMAG LA PRETUL DE 2500LEI , vine insotit de urmatoarele cadouri


+ Cadou: Card memorie Kingston Secure Digital 4GB HC Class 4 (36,99 RON)
+ Cadou: Geanta Nikon CF-EU04 (98,99 RON)
+ Cadou: Imprimanta foto cu jet Epson Stylus S21 (195,99 RON)

Fotografia este mult mai usoara si distractiva cu ajutorul noului ecran LCD rabatabil al lui Nikon D5000, care permite fotografierea subiectului din orice unghi. In plus, Nikon D5000 este dotat cu functia D-Movie de inregistrare video in format HD, similara celei care se regaseste la Nikon D90.
In combinatie cu functiile avansate de editare incorporate in aparatul foto, o gama variata de moduri scena, senzorul de 12,3 MP si intervalul extins de sensibilitate de la ISO 100 pana la 6400, acest aparat foto ofera posibilitatea de a realiza fotografii exceptionale intr-un mod extrem de facil.
Monitorul de 2,7 inchi cu unghi variabil al noului Nikon D5000 ofera o perspectiva cu totul noua asupra fotografiei.
Ecranul rabatabil permite incadrarea din orice pozitie, astfel incat imaginea sa se potriveasca perfect unghiului pe care utilizatorul doreste sa il surprinda. Indiferent daca se doreste obtinerea unei imagini bune de deasupra multimii la un concert sau o fotografie de la nivelul pamantului, monitorul cu unghi variabil se poate ajusta pentru a obtine cea mai buna vedere asupra subiectului. Monitorul se poate chiar intoarce complet pentru autoportrete cu incadrare perfecta. Posibilitatile sunt nelimitate.
Modul video HD, D-Movie, este completat de functia Live View care permite vizualizarea si compunerea cadrelor sau filmelor direct pe monitorul LCD cu unghi variabil.
Aparatul foto ofera patru tipuri de contrast AF (zona extinsa,zona normala, detectare chip si urmarire subiect nou) pentru a facilita cat mai mult realizarea imaginilor. Beneficiind de 19 moduri scena, se vor putea realiza imagini extraordinare fara a mai fi nevoie de cunostinte extinse asupra
fotografiei digitale. Pur si simplu se roteste selectorul in dreptul modului scena, se selecteaza modul care se potriveste cu atmosfera si aparatul foto se va ocupa de restul.
In plus, datorita senzorului de imagine CMOS de 12,3 megapixeli, sistemului de procesare a imaginii EXPEED de la Nikon, sistemului AF rapid si precis in 11 puncte si declansatorului durabil si performant, Nikon D5000 este potrivit
chiar si pentru cei cu nivel ridicat de cunostinte în fotografie. Calitatea imaginii este garantata si mai mult de mecanismul de curatare a senzorului de imagine, cu sistem de control al fluxului de aer, de functiile Active
D-Lighting si Picture Control. De asemenea, Nikon D5000 este placut de manevrat, beneficiind de designul ergonomic Nikon intr-un corp compact si usor.
Kitul de obiectiv D5000 18-55 VR include corpul de aparat foto D5000 şi obiectivul AF-S DX NIKKOR 18-55mm VR. Potrivit pentru o gama larga de situatii, acest obiectiv dispune de functia incroporata de reducere a vibratiilor (VR) care contracarează efectele miscarii aparatului foto sau a subiectului si permite utilizarea unor viteze ale declansatorului mai mici.
- Monitor inovativ LCD cu unghi variabil
- Live View şi D-Movie
- Calitate superioara a imaginii – 12,3 megapixeli si interval ISO extins
- Meniu extins de retusare incorporata
- 19 moduri scena

Aparat foto DSLR Nikon D5000, obiectiv 18-55mm f/3.5-5.6 AF-S DX VR


General

Mod de lucru blitz:

Auto, Portret, Copil, Prim-plan, Portret de noapte, Petrecere/interior, Portret animal de casa

Blitz integrat:

Automat cu ridicare automata P, S, A, M

Senzor

Tip senzor:

CMOS

Rez. senzor (Mp):

12.3

Dimensiune senzor (mm):

23.6 x 15.8

Obiectiv

Zoom optic:

3x

Distanta focala (mm):

18-55

Focalizare:

Modulul senzor focalizare automata Nikon Multi-CAM 1000 cu detectare de faza TTL, 11 puncte de focalizare (inclusiv 1 senzor de tip încrucisat) si luminator de asistenta AF

Diafragma:

Raspuns instantaneu, controlat electronic

Distanta de focalizare (manual, cm):

2.7 - 8.25

Captare Imagine

Expunere:

±5 EV in pasi de 1/3 sau 1/2 EV

Sensibilitate ISO:

ISO 200 pana la 3200 in pasi de 1/3 EV
Se poate seta si la aprox. 0.3, 0.7 sau 1 EV (echivalent ISO 100) sub ISO 200 sau la aprox. 0.3, 0.7 sau 1 EV (echivalent ISO 6400) peste ISO 3200, functie de control automat al sensibilitatii ISO disponibila

Format poze (tip fisier):

NEF (RAW)
NEF (RAW) + JPEG: O singura fotografie ínregistrata atat in formatul NEF (RAW) cat si JPEG
JPEG

Balans alb:

12 moduri manuale cu reglare fina

Fotografiere continua:

3 cadre in pasi de 1/3 sau 1/2 EV

Efecte foto:

Standard, Neutru, Intens, Monocrom

Declansare automata (sec):

2, 5, 10 sau 20

Conexiuni

Interfata PC:

USB

Interfata:

Iesire C HDMI
Iesire Video NTSC si PAL

Altele

Ecran LCD (inch):

2.7

Dimensiuni (W x D x H mm):

127 x 80 x 104

Tip:

Kit(obiectiv inclus)

Alimentare:

Acumulator reíncarcabil Li-ion EN-EL9a

Altele:

Limbi disponibile :Chineza (Simplificata si Traditionala),Daneza, Olandeza, Engleza, Finlandeza, Franceza, Germana, Italiana, Japoneza, Coreeana, Norvegiana, Poloneza, Portugheza, Rusa, Spaniola, Suedeza
19 moduri scena
Format fisiere video AVI (1280 x 720/24 fps, 640 x 424/24 fps, 320 x 216/24 fps)

Greutate:

560 g


Pentru mai multe detalii vizitati www.emag.ro

Localizator universal prin GPS - Tracker

SAS Tracker este singurul localizator prin GPS de pe piata care are o interfata software prietenoasa prin care puteti sa vizualizati pozitia sistemului GPS pe harti digitale, fara sa aveti nici un fel de cunostiinte de operare echipamente electronice, de operare harti digitale, abilitati de programare sau administrare de sistem si fara costuri ulterioare cumpararii echipamentului de monitorizare prin satelit. Sistemul GPS oferit de noi elimina toate aceste dezavantaje, costurile dumneavoastra sunt extrem de mici (nu aveti nevoie sa trimiteti SMS-uri ca sa vedeti rapid pe harta pozitia aparatului GPS) si nu trebuie decat sa va conectati la noi cu un cont si o parola aleasa de dumneavoastra ca sa vedeti pe harta instant locatia obiectului sau subiectului urmarit. Este o solutie de supraveghere a persoanelor, vehiculelor si activelor, o solutie antifurt si antipierdere, bazata pe GPS si GSM. Noul produs poate fi utilizat in scopul protejarii oamenilor de afaceri si a managementului, monitorizarea obiectelor de valoare (echipamente, automate, bagaje etc) si, nu in ultimul rand, pentru monitorizarea angajatilor (curieri, factori postali, taximetristi etc). Datorita dimensiunilor reduse ale acestui model de localizator GPS, sfera de aplicabilitate devine mult mai vasta si acopera un segment ce nu a putut fi protejat pana acum. Astfel, montarea sa este posibila la motociclete, scutere, ATV-uri, in buzunarul unei persoane (copil, persoana varstnica etc), la zgarda unui animal etc. Inchipuiti-va ca vi se fura motocicleta sau scuterul: localizatorul GPS va va indica cu o precizie de 10 m unde se afla scuterul dumneavoastra si ii veti surprinde rapid pe hoti, recuperandu-va bunul furat in cel mai scurt timp. Prin apasarea butonului LOGIN va puteti conecta gratuit la serverul SAS si puteti vedea pozitia dispozitivului GPS si deci implicit puteti vedea purtatorul sistemului GPS pe harti digitale vectoriale. Model de mesaj email trimis automat de sistemul de localizare persoane/active prin GPS, prin care se vede pozitia dispozitivului direct pe hartile digitale: “Locatorul GPS 'Maria' a trimis codul de alerta 'iesire din zona de siguranta' la 10 ianuarie 2010 - 00:15:54. Pozitia geografica in acel moment a fost de 44°25'4" latitudine nordica si 26°3'27" longitudine estica, viteza fiind de 51,4 km/h. Pentru a vizualiza pozitia pe harta, faceti clic pe pozitie in Microsoft Bing Maps, pozitie in Google Maps sau pe pozitie in Open Street Maps. Sistemul de alerte localizare Nota: Acest mesaj a fost trimis dintr-un cont nemonitorizat. ARE CEL MAI BUN PRET DIN PIATA si cu Soft gratuit ! - Localizare in timp real pe harti digitale a persoanelor in varsta, copiilor, alti membrii ai familiei, animalelor de companie, vehiculelor, scuterelor, barcilor, chiar si bicicletelor etc - Alerte in timp real: intrare/iesire in/ din zona de interes, depasirea vitezei, buton SOS - Autonomie echipament GPS: 16 de ore - Software de localizare GRATUIT - se poate localiza rapid echipamentul GPS prin pagina: http://www.alarma.ro - Instructiuni detaliate de utilizare a echipamentului GPS sau a software-lui de urmarire gasiti pe site-ul producatorului : http://www.alarma.ro/ro/Default.aspx?tabid=133 - Atentie: echipamentul GPS de supraveghere functioneaza doar daca in el se introduce o cartela GSM de voce+date+SMS, inclusiv de tip prepay si este dezactivat codul PIN. Aparatul GPS este preconfigurat sa functioneze instant cu orice cartela compatibila Orange, dar poate fi configurat sa functioneze cu orice alte cartela GSM de voce+date+SMS. Serviciu de suport tehnic gratuit - Software de localizare GRATUIT - se poate localiza rapid echipamentul GPS prin pagina: http://tracker.alarma.ro - Instructiuni detaliate de utilizare a echipamentului GPS sau a software-lui de urmarire gasiti pe site-ul producatorului : http://www.alarma.ro/ro/Default.aspx?tabid=133/ro/Default.aspx?tabid=133 sau la Telefon: 021-411.01.12 email: office@alarma.ro Program de lucru: Luni - Vineri: 8:30 - 17:30

Localizator universal prin GPS - Tracker


GPS:

Chipset GPS:

SIRF-Star III

Conectivitate:

Alte conexiuni:

Intrare casti

USB:

5V cc (USB port)

Software:

Harta:

Full Europe

Dimensiuni:

Dimensiuni (W x H x D):

76 x 46 x 25

Baterie:

Autonomie de lucru:

16 ore

Tip:

1300 mAh

Alimentare:

3.7v

Altele:

Caracteristici speciale:

Software de localizare gratuit




Produsul il gasit pe Emag.ro la pretul de 350lei