căutare personalizată
f64.ro

luni, 20 septembrie 2010

Nikon a aniversat 3 ani in Romania

Bucuresti, 20 septembrie 2010 – SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte implinirea a 3 ani de cand Nikon este in mod oficial in Romania, precum si prelungirea perioadei de garantie pentru aparatele foto DSLR si obiectivele NIKKOR la 3 ani.
Vineri, 17 septembrie 2010, a avut loc la Circul Globus din Bucuresti evenimentul Nikon „3 ani”. Mai mult de 500 de invitati au participat la aceasta aniversare, plina de surprize, muzica si momente spectaculoase de circ, printre ei numarandu-se Directorul General Nikon Europe BV, Masaaki Asai, Product Manager-ul Consumer SLR Nikon Europe BV, Jordi Brinkman, precum si dealeri Nikon din intreaga tara, reprezentanti ai presei, fotografi profesionisti si membrii ai comunitatii nikonistilor. Pentru utilizatorii Nikon a fost o ocazie unica de a intra in contact direct cu cei care produc si distribuie aparatele foto si obiectivele pe care le utilizeaza.
In cadrul evenimentului, Directorul General SKIN, Camil Perian, a anuntat prelungirea perioadei de garantie la 3 ani pentru aparatele foto DSLR si pentru obiectivele Nikon achizitionate dupa data de 1 septembrie 2010. „Aceasta este o premiera in tara noastra, Nikon fiind primul brand de pe piata foto locala care ofera 3 ani de garantie pentru produse achizitionate din Romania”, a declarat acesta. Pentru a beneficia cel de-al treilea an de garantie utilizatorii trebuie sa isi inregistreze aparatul DSLR sau obiectivul cumparat dupa 1 septembrie 2010 pe www.nikonisti.ro.
Directorul General Nikon Europe BV, Masaaki Asai, a felicitat SKIN pentru rezultatele obtinute in acesti primi 3 ani de existenta in Romania, in care Nikon a devenit lider pe piata foto din Romania, atat pe segmentul DSLR, cat si pe cel al aparatelor foto compacte. De asemenea, a multumit utilizatorilor Nikon din Romania, fara de care aceasta ascensiune impresionanta nu ar fi avut loc.
SKIN a tinut, de asemenea, sa multumeasca fanilor brandului Nikon printr-un moment special: premierea a 5 membrii marcanti ai comunitatii nikonistilor, precum si a presedintelui Asociatiei “Bucurestiul meu drag”. In acest fel importatorul oficial Nikon a dorit sa sublinieze importanta utilizatorilor si sa ii recompenseze pentru consolidarea primei comunitati fotografice a unui brand foto din Romania.
.
 
Invitatii au avut parte si de prezentarea in premiera a celor mai noi aparitii Nikon, realizata de Jordi Brinkman, Product Manager Consumer SLR Nikon Europe BV. Cei prezenti au putut vedea pentru prima oara aparatul foto compact COOLPIX P7000, aparatele DSLR Nikon D3100 si D7000, obiectivele NIKKOR 35mm f/1.4, 85mm f/1.4, 24-120mm f/4, 28-300mm f/3.5-5.6 si blitul SB-700. Prezentarea a cuprins specificatiile cheie ale fiecarui produs, inovatiile introduse, precum si fotografii si filme de prezentare ale produselor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu