căutare personalizată
f64.ro

vineri, 28 mai 2010

Un nou PDA Dual sim de la Gigabyte-- GSmart S1205






Gigabyte Gsmart S1205
Gigabyite Communication, producatorul de smartphone din Taiwan, lanseaza un nou produs - Gsmart S1205. Este pentru prima data cand un telefon mobil Dual SIM ruleaza pe sistemul de operare Windows Mobile 6.5. Utilizatorii pot gestiona cu usurinta atat viata personala, cat si cea de afacerist in acelasi timp.

Gsmart S1205 are o forma simpla, in pozitie verticala, iar display-ul de 3.2" complet plat dezvaluie o atmosfera de lux. Interfata utilizatorului - Smart Pack - include teme pentru sistemul de operare Windows Mobile, picturi chineze, Live Nature si Smart Zone, care nu numai ca ofera functii puternice PDA, ci ofera si o flexibilitate utilizatorului pentru a putea schimba tema oricand.

Gsmart S1205 foloseste "simetria" pentru conceptul designului. In partea de jos a ecranului exista cate o tasta in partea stanga si cea dreapta; in partea de sus exista un loc concav ce combina atat receptorul cat si difuzorul.

Gsmart S1205

Pentru a evita chinul de a cara doua dispozitive oriunde si oricand, S1205 ofera caracteristica Dual SIM. Doua cartele si doua numere ce stau in asteptare in acelasi timp cu scopul de a evita ratarea apelurilor importante.

Windows Mobile 6.5 va ofera un nou telefon mobil inteligent cu doua noi functii. My Phone (pentru a face back-up si imparti date de pe telefon pe Web) si Market Place (un magazin mobil online).
GSmart S1205 urmeaza traditia stralucitoare GSmart, si a fost dezvoltat pentru a se potrivi nevoilor utilizatorilor. S1205 are o forma clasica si contemporana, mai multe interfete de utilizator, si caracteristica Dual SIM care va ofera o noua experienta si o viata mai usoara.

Pret 850 lei.

Comanda online!

.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu