căutare personalizată
f64.ro

miercuri, 14 aprilie 2010

Nou Ipad Apple acum si in Romania






Apple iPad beneficiaza de un ecran LED MultiTouch cu o diagonala de 9,7inch si tehnologie IPS (aceeasi tehnologie utilizata si pentru monitoarele destinate editarii fotografice) ce asigura unghiuri de vizionare excelente, culori vii si o luminozitate ridicata. Demna de mentionat este si rezolutia ridicata, de 1024x768 pixeli.
Tableta dispune de o tastatura QWERTY virtuala (afisata pe touchscreen) si de un procesor de inalta performanta, denumit Apple A4. Acesta ruleaza la o frecventa de 1 Ghz si permite vizionarea fluenta a filmelor HD (h.264) si a continutului grafic avansat.
Conectarea la internet se poate face prin intermediul retelei Wireless 802.11 (b/g/n)).
Chiar daca dispune de un ecran de dimensiuni mari si functii avansate, bateria asigura produsului o autonomie de pana la 10 ore (in conditii normale de utilizare).>Apple iPad este livrat impreuna cu 12 aplicatii, fiecare fiind special realizata pentru acest dispozitiv.
Printre acestea putem enumera: iBooks (aplicatie ce transforma tableta in eBook Reader),iPod (aplicatie pentru organizarea si rularea melodiilor), iTunes (aplicatie ce permite achizitionarea online de muzica si filme).
De asemenea, regasim preinstalat si un browser Web Apple Safari ce impreuna cu ecranul mare de tip MultiTouch faciliteaza navigarea pe internet.

Aplicatia de e-mail pune la dispozitie utilizatorului doua ferestre: una in partea din stanga in care avem afisate titlurile mesajelor si expeditorii acestora, si una in partea dreapta in care regasim mesajele propriu-zise. Aceasta este compatibila cu majoritatea serviciilor de e-mail, precum Yahoo! Mail, Gmail, Hotmail, AOL etc.
Pe langa acestea mai putem regasi si aplicatii pentru rularea clipurilor video, pentru Youtube, navigatie GPS, Contacte, Notite si Calendar.

Aplicatiile pot functiona atat in mod portret, cat si in mod peisaj, in functie de cum este tinuta, tableta aceasta dispune de accelerometru inclus, astfel ca imaginea se va roti automat, urmand miscarea dispozitivului.
Demn de mentionat este si faptul ca majoritatea aplicatiilor concepute pentru iPhone si iPod Touch sunt compatibile
cu iPad.




In Romania este disponibil in 3 variante

Apple iPad 16Gb - pret 2399,00 ron


Apple iPad 32GB--- pret 2899,00 ron


Apple iPad 63Gb --- pret 3299.00 ron


Magazin: eMAG - Apple iPad




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu