căutare personalizată
f64.ro

duminică, 23 august 2009

Marele premiu al loteriei italiene de 148 de milioane de euro a fost castigat



Marele premiu al loteriei italiene s-a câştigat în sfârşit. Potrivit agenţiei italiene de presă Ansa, premiul de 146,9 milioane de euro, un record pentru Europa, a fost adjudecat sâmbătă seară.

Marele pot al loteriei a ajuns la acest nivel impresionant pentru că nimeni nu mai ghicise numerele norocoase din ianuarie. În ultima perioadă, s-au făcut şi câte trei extrageri pe săptămână.

Febra loteriei i-a cuprins nu doar pe italieni, ci şi pe vecinii lor, atraşi de suma uriaşă pusă în joc. Recordul mondial la câştiguri la loterie s-a stabilit în 2007, în Statele Unite, când s-au câştigat 157,7 de milioane de euro.

Premiul de aproape 148 milioane de euro, un record pentru Europa, a fost adjudecat de un jucător din Toscana, a cărui identitate nu a fost dezvăluită. Pe străzile orăşelului Bagnone din regiune a fost petrecere.

Imediat ce au aflat că marele câştigător al loteriei italiene le este vecin localnicii au ţinut neapărat să-l sărbătorească. S-au adunat cu mic cu mare în barul Biffi acolo unde cu numai doi euro a fost cumpărat biletul norocos.

Chiar şi primarul a fost prezent la reuniunea ad-hoc, deşi momentan nimeni nu ştie numele proaspătului milionar. Enigmaticul câştigător a ghicit toate cele şase numere norocoase şi va deveni mai bogat cu aproape 148 de milioane de euro.

sursa: Realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu